Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan cet epoxy

Cet epoxy interior

Naha anjeun ngarencanakeun ngadamel pembaharuan di bumi anjeun? Naha anjeun badé ngarobih tampilan rohangan tinangtu? Lukisan ngagaduhan peran anu penting dina kadua skénario sareng terang karakteristik seueur jinis pastina nyumbang kana nyandak kaputusan anu langkung saé. Éta sababna dinten ayeuna urang bakalan rohangan ieu cet epoxy, cet kinerja tinggi.

Cet Epoxy parantos dianggo mangtaun-taun mangpayunna pikeun nyumponan kabutuhan séktor anu diperyogikeun résistansi tinggi boh kana serangan agén kimia sareng ageman. Nanging, dina taun-taun ayeuna, ogé di industri, panggunaan na parantos populér di daérah padumukan, dimana dianggo utamina pikeun ngalukis lantai sareng tembok kamar anu tingkat luhur asor. Anjeun hoyong terang kunaon?

Naon cét epoxy?

Cet Epoxy mangrupakeun cet kinerja tinggi diwangun utamina résin epoxy, hiji jinis polimér ogé katelah polyepoxide anu karasa ku ditambahan katalis, nyayogikeun cet na teu karasa, tahan kana abrasi sareng tahan kimia.

Cet Epoxy

Cat epoxy biasana sacara tradisional dipaké di séktor industri, di tempat-tempat anu nungtut salaku kilang minyak sareng pepelakan kimia dimana résistansi tahan serangan ku agén kimia penting pisan. Cet ieu ogé parantos dipilih pikeun ngawarnaan lapangan olahraga sateuacan dilakukeun kabisat ka bumi urang.

Fitur utami

Naon ciri anu ngamungkinkeun cet epoxy dianggo dina seueur rohangan anu béda? Résistansi sareng ketahananana Éta, tanpa diragukeun, fitur anu paling dipikaresep pikeun anu ieu tapi di Decoora kami hoyong ngali sakedik langkung jero supados anjeun gaduh sadayana data:

  • Tahan ngagosok. Teu karasa cet ieu ngajantenkeun tahan pisan kana gesekan sareng goresan. Karakteristik anu ngajantenkeun pilihan anu hadé pikeun pakéan rohangan anu dilancarkeun kalayan alus tanpa kaleungitan caang.
  • Tahan ka agén kimia. Éta tetep henteu robih dina hubungan sababaraha jinis bahan kimia umum sapertos pelarut, minyak atanapi deterjen.
  • Taat hébat kana beungeut cai. Éta tiasa dilarapkeun dina permukaan anu béda pikeun ngahontal caket anu hébat bahkan dina jinis-jinis cet anu sanésna henteu ngagaduhan caket. Dina kai, keramik, logam…. teu aya bahan anu tiasa nolak éta.
  • Jas hujan. Éta ngajaga kaayaan anu saé sanajan potongan na beuleum dina cai.
  • Gampang dibersihkeun. Ngan ukur perlu nganggo sabun sareng cai supados permukaanna bersih sareng dina kaayaan anu saé.
  • Anti leueur. Cét epoxy ngagaduhan perlakuan anti-slip anu ngajantenkeun cocog pisan pikeun ngalukis lantai luar atanapi kamar anu tingkat luhur asor.
  • Durability tinggi: Éta tahan awét berkat résistansi anu tinggi pikeun gesekan, panas, cai atanapi bahan kimia.

Cet Epoxy dina Kotak

Salian ti aya dina warna anu teu aya watesna, cet epoxy tiasa dipendakan duanana gloss sareng matte finish. Permukaan anu dicét kalayan bérés herang bakal ngagambarkeun cahaya anu masihan tampilan anu caang sareng ngagurilap ka kamar. Éta mangrupikeun bérés quintessential pikeun ngahontal kamar anu katingali mewah. Pikeun bagian na, anu dicét kalayan matte bakal masihan sentuhan anu lemes sareng lemes.

Disarankeun pikeun ...

Kami sateuacanna parantos nyebatkeun yén cet epoxy janten sekutu hébat dina rohangan industri. Nanging, dinten ieu urang bakal nempatkeun kumisan rohangan ieu pikeun fokus kana panggunaan padumukan anjeun sareng urang bakal nganalisis mana waé rohangan éta, boh luar boh interior, anu tiasa nguntungkeun tina lukisan ieu.

Lantai luar kalayan cet epoxy

Hatur nuhun kana résistansi anu tinggi sareng kaayaan non-slip na, cet epoxy mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun ngalukis. lantai na témbok rohangan luar. Cet Epoxy tiasa dilarapkeun dina rohangan ieu, sajaba ti éta, langsung kana beton atanapi beton, nyayogikeun permukaan ieu henteu ngan ukur warna tapi ogé tahan ngalawan kalembaban.

Éta ogé cocog pikeun ngalukis dapur, kamar mandi sareng kamar pangumbahan; beueus sareng rohangan rawan noda numana cét anu sanés henteu nawiskeun résistansi sareng ketahanan anu sami. Nalika aranjeunna nawiskeun caket anu saé dina permukaan kaca sareng keramik. Salaku tambahan, aranjeunna ngamungkinkeun anjeun ngarobih tampilan ubin sareng témbok ubin ku cara saderhana sareng henteu dianggo.

Cet Epoxy

Kamar sanés anu aya di bumi dibabuk sapertos aula, koridor atanapi rohangan murangkalih dimana témbokna condong janten pediment atanapi mural pikeun moto seni budak leutik, éta ogé tiasa nguntungkeun tina ciri cét epoxy. Sareng urang ulah hilap garasi, rohangan anu sanés dihukum di bumi. Kami sering ngagunakeun rohangan ieu salaku bengkel atanapi studio kreatif, anu maksa kami pikeun nanganan pangleyur, deterjen sareng produk kimia sanés anu tumpahna tiasa ngarusak cét konvensional.

Cet Epoxy henteu leveling permukaanna henteu sapertos résin anu sami nami anu mana éta sering lieur. Nyatana, éta bakal ngajantenkeun henteu sampurna, relief sareng alur anu lantai langkung jelas sakumaha cét anu sanésna, gumantung kana warna sareng bérésna anu dipilih. Janten upami permukaanna rusak, sok disarankeun pikeun menerkeun cacat sateuacanna sareng produk sanés.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.