Sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan kasur busa memori

viscoelastic-biovisco-kasur

Teu aya ragu yén kasur béntang dina pasaran téh viscoelastic. Lamun datang ka ngurus kaséhatan anjeun sarta meunang sésana sampurna, anjeun teu kudu skimp on duit invested dina kasur alus. Ayeuna anjeun tiasa mendakan sagala jinis kasur viscoelastic nu ngidinan Anjeun pikeun beristirahat dina cara pangalusna mungkin.

Dina artikel di handap ieu kami bakal ngobrol sareng anjeun ngeunaan sagala kaunggulan tina jenis kasur ieu sareng sadaya ciri na.

Sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan kasur busa memori

Anu mimiti, urang kedah ngamimitian ku netelakeun yén kasur viscoelastic henteu aya sapertos kitu. Ngaranna kusabab kanyataan yén aranjeunna ngandung bahan sapertos viscoelastic dina paddingna. Lamun meuli kasur pikeun ranjang anjeun, hal anu penting pikeun tumut kana akun runtuyan aspék, kayaning firmness sarta padding eta ngandung. Runtuyan kabutuhan jalma anu bade nganggo kasur ieu kedah dipertimbangkeun: panyakit otot, masalah sirkulasi, beurat atanapi sikep anu paling biasa nalika sare.

Kasur-Monako-eusi

Ciri tina kasur viscoelastic

Kasur viscoelastic dicirikeun ku kanyataan yén aranjeunna kapang kana sikep awak nalika ngagolér dina ranjang. Éta anu katelah éfék tapak suku sareng ieu dihasilkeun berkat bahan viscoelastic anu aya dina padding. Sakali jalma bangun, kasur balik deui ka bentuk aslina. Sajaba ti éta, éta kudu dicatet yén jenis ieu kasur Aranjeunna rada nyaman jeung pisan teguh.

Teguh tina jinis kasur ieu ngajantenkeun aranjeunna stabil pisan, hal penting lamun datang ka ngurus tonggong anjeun. Dina kasus kasur anu lemes teuing, stabilitas katingali ku henteuna, anu gaduh dampak negatif kana sakumna daérah tulang tonggong. Sakumaha anu parantos disebatkeun sateuacana, jinis kasur ieu béda-béda berkat bahan viscoelastic anu didamelna. Jenis bahan ieu mimiti dikembangkeun di NASA dina pertengahan 60-an, ku kituna téknologi ieu tiasa dianggap anyar.

viscoelastic-gelombang-kasur

Naon kaunggulan tina kasur viscoelastic

  • Ieu kasur anu menonjol di luhur sadayana, alatan kapasitas hébat aranjeunna nalika datang ka adaptasi jeung sikep awak.
  • The stabilitas hébat sarta firmness Aranjeunna mastikeun yén awak teu mungkas tilelep lamun datang ka nempatkeun dina kasur.
  • Awak meunang istirahat lengkep sabab boga rojongan sagemblengna homogen.
  • Aranjeunna ngatur pikeun ngadistribusikaeun sakabéh beurat awak dina cara optimal tur nyukupan. Éta pisan sababna naha aranjeunna kasur utamana dituduhkeun pikeun jalma anu kakurangan tina ailments muscular tangtu atawa anu boga masalah sirkulasi.
  • Aranjeunna mantuan pikeun ngahontal sare kalem jeung bobo sampurna. Kasur viscoelastic ni'mat sikep awak alus.
  • The firmness hébat kelas ieu kasur ngamungkinkeun pikeun babagi tanpa masalah ku dua jalma.

visco

Naon bédana antara kasur latex sareng viscoelastic anu sanés?

Sanaos karakteristik kasur viscoelastic, ayeuna seueur jalma anu ragu antara aranjeunna sareng kasur latex.

Beda utama antara dua nyaéta bahan ti mana aranjeunna didamel. Dina kasus kasur latex, bahanna didamel tina résin alami sedengkeun kasur viscoelastic didamel nganggo busa polyurethane. Salaku aturan umum, kasur latex jauh leuwih firmer ti kasur viscoelastic, salian perspiring kesang leuwih hadé. Para ahli mamatahan barudak sareng rumaja mésér kasur latex.

Lamun milih hiji atawa kasur sejen, Anjeun kudu tumut kana akun kaperluan unggal jalma dina hubungan sésana maranéhanana. Sajaba ti ieu, urang kudu diajar runtuyan faktor sejen kayaning pamakéan anu bade dibikeun ka eta, jalma anu bakal saré di dinya atawa tingkat kesang. Éta hadé pikeun émut yén latex rada langkung mahal tibatan visco sareng nahan langkung panas, ku kituna aranjeunna tiasa rada teu nyaman dina sasih usum panas. Dina kasus kasur viscoelastic, kedah disebatkeun yén aranjeunna langkung nyaman tibatan kasur lateks sareng gaduh porositas anu saé supados henteu nahan panas.

Pondokna, ulah skimp lamun meuli kasur pikeun ranjang. Penting pikeun ngurus tonggong sareng beuheung anjeun, janten penting pikeun lereskeun kasur. Sakumaha anu parantos disebatkeun di luhur, kasur viscoelastic mangrupikeun pilihan anu saé pikeun bobo sareng istirahat. Aranjeunna nawiskeun kateguhan sareng stabilitas anu saé kusabab busa mémori anu didamel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.