Konsep-Usine: Sagalana pikeun interior jeung exterior dina hiasan imah anjeun

Gagasan hiasan pikeun ruang tamu modern

Kamar anu béda-béda asup kana hiasan bumi anjeun anu anjeun kedah masihan sentuhan kahaneutan, kapribadian sareng rasa anu saé. Pikeun ieu, teu aya sapertos milih perabotan kualitas anu leres-leres ngagambarkeun sadayana ieu. Janten upami anjeun dina prosés éta tapi anjeun kakurangan ideu kumaha anjeun tiasa ngahias unggal kamar, anjeun aya dina tempat anu leres.

Ti saprak urang bakal leumpang ngaliwatan interior jeung exterior dina hiasan imah anjeun. Pikeun tiasa masihan éta pulas anu anjeun peryogikeun, kalayan jati sareng nada anu anjeun kantos ngimpi. Waktosna pikeun leres-leres pertama kalina sareng kalayan usulan urang ayeuna sadayana bakal langkung saderhana. Anjeun siap atanapi siap pikeun manggihan?

Ruang tamu: Salah sahiji kamar anu paling penting dina hiasan bumi anjeun

Teu diragukeun, aula sok dianggap salah sahiji tempat ibadah. Ku naon sababna? Nya, jelas pisan, sabab urang nyéépkeun seueur waktos di dinya, nyalira waé sareng di perusahaan kulawarga. Janten, unggal detil kedah leres anu ngondang kanyamanan tapi ogé rasa anu saé. Anu mimiti, anjeun kedah milih sofa janten salah sahiji ide dasar nyaéta bet dina dua korsi pikeun kamar anu langkung alit. atawa tilu-seater leuwih pikeun nu panggedéna. Kalayan saderhana sareng di antarana anjeun ogé tiasa milih bahan anu bakal didamel. Pikeun masihan anjeun ide, di Konsep-U Anjeun bakal gaduh aranjeunna sadayana sareng kumaha anjeun resep.

Lounges kalawan gaya Konsep-U

Upami anjeun hoyong ngamaksimalkeun rohangan dina hiasan bumi anjeun, henteu sapertos milih anu disebut sudut atanapi 'chaise longue'. Praktis sareng nyaman sabab urang ogé bakal mendakanana dina warna anu béda sareng bérés. Upami anjeun kedah ngamangpaatkeun rohangan, maka anu dirobih janten ranjang bakal janten pilihan anu pangsaéna. Pikeun sakabéh aranjeunna, anjeun tiasa gaduh tabel sentral jeung lamun fungsina, leuwih hadé. Jalma anu naék sampurna pikeun kéngingkeun kanyamanan sareng tiasa nyimpen langkung seueur objék.

Gagasan dasar pikeun milih kamar makan impian anjeun

Urang kedah salawasna jelas ngeunaan rohangan anu urang gaduh pikeun nempatkeun kamar makan di bumi urang. Lain tempat dimana urang bakal ngabagikeun momen pangsaéna dina bentuk reuni kulawarga atanapi sareng réréncangan. Ku kituna, Bet dina gaya basajan, dimana finish kai diperlukeun tur bodas bakal warna pangalusna pikeun ngagabungkeun aranjeunna.. Méja sareng korsi ayeuna kalayan bentuk anu hipu anu bakal ngajantenkeun aranjeunna henteu nyandak seueur rohangan, bahkan sacara visual. Naon aranjeunna bakal salawasna ninggalkeun urang jeung éfék optik amplitudo, nu hal urang peryogi tur rada saeutik. A kamar makan ayeuna Éta ngaréspon kana ideu minimalisme sareng kesederhanaan anu ku urang seueur disebatkeun. Anjeun tiasa ngantepkeun diri anjeun kabawa ku gaya asli dimana tonggong korsi tiasa gaduh bérés transparan, opak atanapi nganggo gambar anu béda.

Hiasan pangkeng

Kesederhanaan dina hiasan pangkeng

Pangkeng mangrupikeun tempat dimana urang kedah santai supados Morpheus sumping unggal wengi pikeun nyéépkeun urang. Ku sabab éta, penting pikeun ngantepkeun diri urang kabawa ku ideu anu paling khusus. Kahiji urang boga ranjang nu salawasna bisa manggihan model lengkep béda. Maksudna ngomong yén dina hiji sisi struktur kai basajan mangrupakeun pilihan hébat pikeun masihan jalan ka batur anu ngahontal umur paling futuristik kalayan LED rengse, bentuk wavy, jsb. Tanpa hilap anu gaduh dipan, nu undoubtedly mangrupakeun ide gudang loba-diperlukeun kiwari. Sakali anjeun terang ngeunaan jinis desain anu bakal aya dina ranjang anjeun, anjeun tiasa milih ngagabungkeun éta sareng méja anu cocog sareng bahkan nganggo rias. Saha anu henteu ngalamun sapertos anu dipidangkeun dina pilem?

Dasar hébat dina hiasan bumi sareng luar anjeun

Nalika urang ngobrol ngeunaan hiasan bumi anjeun, urang ogé kedah nyarioskeun luarna. Kusabab éta mangrupikeun tempat anu sanés anu urang ogé bakal ngamangpaatkeun pikeun tiasa bersantai sareng ngaoksigénkeun diri saatos jam kerja anu panjang. Janten, Naon anu kuring peryogikeun pikeun daérah ieu lengkep? Di hiji sisi, anjeun peryogi cahaya anu saé. Anjeun tiasa milih pikeun nambihan sababaraha titik utama, anu tanggung jawab pikeun nyéépkeun daérah anu paling sering anjeun anggo ogé koridor atanapi koridor.

Konsep-Usine Hiasan imah anjeun

Duanana kere sareng gudang sami pentingna. Kusabab dina dua kasus aranjeunna bakal ngajaga urang tina cuaca goréng sapertos pergolas atanapi héd kebon. Lamun urang geus boga panutup sarta cahayana, urang bakal masihan jalan ka jati. Di antarana, euweuh kawas hiji set outdoor tina méja jeung korsi nu bisa Anjeun pilih antara bahan béda kayaning aluminium, résin atawa kai jati, antara séjén. Ayeuna anjeun tiasa nikmati dinten anu sampurna di jero sareng di luar bumi anjeun dina gaya anu saé, hatur nuhun kana rasa anu saé dina hiasan!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)