Tim redaksi

Decoora nyaéta halaman wéb tina Actualidad Blog. Halaman wéb kami didaptarkeun pikeun dunya hiasan, sareng di jerona kami ngajukeun ideu asli pikeun bumi, kebon, kantor ... bari urang nyarioskeun tren sareng kamajuan di sektor éta.

El Tim redaksi Decoora Éta diwangun ku peminat dunya hiasan anu bagja bagikeun pangalaman sareng kaparigelan na. Upami anjeun ogé hoyong janten bagian ti dinya, tong ragu-ragu nyerat kami ngalangkungan formulir ieu.

Éditor

  • Susy fontenla

    Kalayan gelar dina Iklan, anu paling kuring resep nyaéta nyerat. Salaku tambahan, kuring kataji kana sagala rupa anu pikaresepeun sareng éndah, naha kuring kasohor hiasan. Abdi resep barang antik sareng gaya Nordik, gaya vintage sareng industri diantarana waé. Kuring milarian inspirasi sareng nyayogikeun ideu hiasan.

  • Maria vazquez

    Sanaos kuring parantos ngarahkeun studi ka bidang industri sareng rékayasa, aya seueur hal-hal sanés anu ngeusian kuring sapertos musik, desain interior atanapi masak. Decoora masihan kuring kasempetan kanggo ngabagi tip, ideu sareng DIYS ngeunaan hiasan sareng anjeun sadayana.

  • Maria Jose Roldan

    Kusabab kuring alit kuring ningali hiasan imah naon waé. Sakedik sakedik, dunya desain interior parantos teras-terasan narik kuring. Abdi resep nganyatakeun kreativitas sareng tatanan méntal kuring supados bumi kuring salawasna sampurna ... sareng ngabantosan batur pikeun ngahontal éta!

  • Susana godoy

    Kuring teras-terasan jelas pisan yén hal kuring janten guru. Maka, kuring gaduh gelar Filsafat Inggris. Tapi salian ti jabatan kuring, salah sahiji karep kuring nyaéta dunya hiasan, urutan sareng karajinan hiasan. Dimana kreativitas kedah teras-terasan aya sareng éta mangrupikeun tantangan anu kuring resep.

Tilas éditor

  • Rosa Herrero

    Abdi ayeuna agén sareng importir jati luhur, utamina Nordic, saatos 10 taun pangalaman dina sektor Retail, mimiti salaku manajer toko di sababaraha ruang paméran desain sareng hiasan di Madrid, sareng teras salaku desainer interior sareng spésipik dina studio arsitéktur. Kuring kantos ngaidentifikasi sareng idiosyncrasies desain Skandinavia: penting, fungsional, waktos, warni sareng bébas tina artefis.

  • Silvia Serret

    Lulus dina filologi Hispanik, sumanget ngeunaan hurup sareng sagala hal anu éstétis éndah. Olahraga karesep kuring: ngawartosan ka dunya kesan kuring ngeunaan sagala rupa anu aya hubunganana sareng dunya hiasan interior sareng objék desain. Kuring miharep anjeun mikaresep eusi kuring.