Tren sofas pikeun 2022

sopa

Di ruang tamu imah naon waé, sofa mangrupa salah sahiji elemen konci lamun datang ka meunang hiji hiasan nurutkeun rasa masing-masing. Jinis sofa anu dipilih bakal nyirian gaya hiasan dina kamar kamar. Ieu undoubtedly sapotong konci nalika decorating misalna hiji bagian penting imah salaku ruang tamu.

Dina artikel salajengna kami bakal nunjukkeun anjeun runtuyan tren pikeun taun ieu lamun datang ka sofas pikeun ruang tamu atawa kamar makan di imah.

Sofa buludru

Ngeunaan tékstil sofas, bahan béntang pikeun taun ieu buludru. Éta mangrupikeun bahan anu ngabantosan masihan kahaneutan kana sofa ogé ngabantosan pikeun ngahontal gaya hiasan anu elegan di sapanjang rohangan. Dina hubungan jeung kelir nu bakal paling dipaké dina sofas buludru, aranjeunna nada lampu, kayaning pink.

dipan 2022

Sofa pola

Tren anu sanés pikeun sofa nyaéta anu gaduh desain anu béda. Salian ti desain anu cocog, Asesoris pikeun sofa anu kasebat ogé bakal aya dina modeu. Teu ngarugikeun nempatkeun cushions atanapi blankets dina sakabéh beungeut sofa nu. Asesoris henteu kedah sadayana jinis atanapi ukuran anu sami.

Nu penting nyaéta yén sofa teu katarima salaku kosong tur gaduh hiji hal di luhur nu mantuan ngarti sakabéh decor ruang tamu. Ku alatan éta, milih sofa kalayan desain anu béda-béda sareng sajumlah asesoris anu saé mangrupikeun alungan anu aman nalika kéngingkeun ruang tamu anu trendi taun ieu.

sofas modular

Upami ruang tamu anjeun henteu ageung teuing, anjeun tiasa milih sofa modular anu tiasa anjeun pasang sakumaha anu dipikahoyong. Sofa modular bakal janten salah sahiji tren pikeun taun ieu sareng Hatur nuhun ka aranjeunna, anjeun tiasa ngamangpaatkeun sadaya rohangan di ruang tamu anjeun. Sofa jinis ieu sampurna pikeun ruang tamu atanapi ruang makan, sanaos diménsina henteu ageung teuing.

modular

Warna béntang pikeun taun 2022

Dina hubungan sofas, warna anu bakal nyetél trend bakal jadi lampu. Anjeun tiasa milih nuansa sapertos pink atanapi plum nalika nempatkeun sofa di ruang tamu anjeun. Salian kelir ieu, Anjeun bisa milih pikeun batur nu teu kaluar tina gaya, kayaning bodas atawa hideung. Hal alus ngeunaan nuansa kawas pink nyaeta aranjeunna ngagabungkeun sampurna kalawan jenis séjén kelir kayaning purples atawa blues. Warna-warna sanés anu bakal aya dina fashion di 2022 bakal teal. Upami anjeun rada wani sareng anjeun resep hiasan modern, Anjeun salawasna bisa milih pikeun milih sofa dina nada mustard.

Pentingna bantal

Bantal mangrupikeun asesoris anu saé pikeun sofa naon waé. Dina taun 2022, bantal bakal janten tren ku kituna anjeun tiasa nempatkeun luhureun sofa anu aya di ruang tamu. Anjeun tiasa nempatkeun bantal tina ukuran anu béda-béda atanapi tina warna anu béda. Nyiptakeun kontras warna anu terang sareng anu langkung poék bakal ngabantosan anjeun ngahontal hiasan anu ayeuna sareng modéren di kamar sapertos ruang tamu.

bantal

Sofa kulit

Kulit mangrupikeun bahan anu sampurna digabungkeun sareng sofa, mantuan nyieun atmosfir elegan sakuliah rohangan. Hal anu saé ngeunaan kulit nyaéta yén éta cocog sareng ampir sagala gaya hiasan anu anjeun hoyong dianggo di ruang tamu. Salaku tambahan, di pasar anjeun tiasa mendakan sagala jinis sofa kulit ku kituna anjeun tiasa milih anu paling anjeun pikahoyong tanpa aya masalah. Sofa kulit modern sareng ayeuna sampurna pikeun modis sareng nyiptakeun kamar modéren.

Dekorasi minimalis

Tren anu sanés pikeun taun ieu ngeunaan sofas nyaéta gaya hiasan minimalis. Teu aya anu lepat upami gaduh kamar anu alit teuing, Kusabab hiasan minimalis bakal pas dina jerona. Teu aya anu lepat sareng gaduh sofa alit sareng sababaraha korsi, sabab éta sampurna nalika digabungkeun sareng gaya sapertos minimalis. Anjeun ngan kedah angkat ka toko sareng pilih sofa anu pas di ruang tamu anjeun.

minimalis

Pondokna, Ieu sababaraha tren nalika datang ka sofa pikeun taun ieu. Émut yén sofa mangrupikeun sapotong konci dina ruang tamu mana waé sareng anu penting pikeun leres-leres pikeun ngahijikeun sampurna sareng sesa ruang tamu sareng ngagaduhan kamar modéren ogé elegan sareng ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)