50 trik pikeun ngagaduhan bumi anu teratur

daptar eusi

Trik pikeun ngatur bumi anjeun

Dina kahirupan ieu anu urang ngagaduhan setrés sareng sakedik waktos, sigana yén ngagaduhan bumi anu teratur mangrupikeun utopia. Tapi éta langkung penting tibatan anu anjeun pikirkeun ngagaduhan rohangan anu cekap pikeun mikaresep bumi anu nyaman sareng nyaman, dimana karusuhan sareng karusuhan sanés gangguan sareng ku cara ieu, ogé gampang pikeun anjeun ngabersihkeun sareng ngagaduhan bumi anjeun dina kaayaan anu saé.

Tapi upami anjeun salah sahiji jalma anu biasana ngagaduhan bumi anu teu rapi sareng nyalahkeun kana kurangna waktos, anjeun kedah terang yén tertib diperyogikeun pikeun anjeun, kanggo bumi anjeun sareng upami anjeun cicing sareng kulawarga anjeun ... pikeun aranjeunna ogé. Maka, ngalangkungan ebook ieu kami hoyong masihan anjeun inpormasi anu anjeun peryogikeun sareng seueur naséhat, Sangkan ti dinten ayeuna anjeun teu ngagaduhan alesan sareng anjeun tiasa ngagaduhan bumi anu teratur ... anjeun bakal ningali sadaya manpaatna pikeun anjeun!

Unduh ebook gratis sareng sadaya trik pikeun ngatur bumi anjeun

Ebook sareng trik pikeun ngatur bumi anjeun

Ebook GRATIS kalayan sadaya trik pikeun ngatur bumi anjeun

Unduh ebook lengkep gratis sareng anjeun bakal ngagaduhan aksés ka sadaya trik pikeun ngajaga bumi anjeun tetep teratur. Nyaéta langkung ti 50 tips, 20 diantarana ekslusif ngantosan anjeun dina ebook ieu anu anjeun bakal ngagaduhan aksés ku mencét tombol Like di handap ieu:

Pentingna ngagaduhan imah anu teratur

Naha gaduh bumi anjeun teratur leres-leres nguntungkeun? Tanpa ragu sakedap. Sugan aya jalma anu mikir yén langkung pikaresepeun cicing diantara gangguan sareng mendakan hal-hal ku teu dihaja nalika anjeun meryogikeunana, tapi nyatana organisasi mangrupakeun konci pikeun kahirupan anu harmoni, Séhat komo dina jalur pikeun suksés. Upami anjeun kantos mikir yén hirup dina kakusutan teu pati goréng, éta kusabab anjeun henteu kantos liren mikir henteu ngan ukur ngeunaan manpaatna, tapi ogé kumaha pentingna éta. Naha anjeun hoyong terang sababaraha manpaat ieu ngagaduhan bumi anu teratur?

Jati pikeun ngatur cocooan

Anjeun bakal ngagaduhan waktos luang

Kalayan imah anu teratur bakal langkung gampang pikeun anjeun pikeun ngagaduhan barang anu bersih langkung gancang sareng ogé, kaleungitan barang bakal turun dina sajarah. Anjeun bakal nyéépkeun waktos kirang pikeun milarian barang anu leungit sareng anjeun bakal ngagaduhan waktos langkung bakti pikeun hal-hal anu anjeun resep pisan sareng anjeun bahkan tiasa nyéépkeun waktos langkung seueur. Anjeun ogé bakal ngagaduhan langkung waktos kanggo nyiapkeun tuangeun anu séhat pikeun anjeun sareng kulawarga anjeun sadayana!

Ruang tamu di mini datar

Anjeun bakal ngahémat artos

Ku salawasna terang naon anu anjeun gaduh di bumi anjeun moal mésér barang-barang dina duplikat ngan ku teu émut naon anu parantos anjeun kagungan. Naha anjeun tiasa ngabayangkeun mésér calana hideung kusabab anjeun henteu mendakan éta kusabab kakusutan dina lomari anjeun? Éta runtah artos! Kumaha upami anjeun pikir anjeun kaleungitan mixer dapur tapi éta ngan ukur disimpen dina laci anu pinuh ku sampah? Kalayan urutan ieu moal kajantenan ka anjeun!

Kamar tidur budak

Anjeun bakal ngagaduhan kasaimbangan langkung dina kahirupan anjeun

Anjeun bakal tiasa ngagaduhan kasaimbangan langkung dina kahirupan anjeun sabab anjeun bakal nyéépkeun waktos kirang pikeun ngalereskeun hal-hal alit sareng langkung seueur waktos pikeun hal-hal anu leres-leres penting pikeun diperhatoskeun sapertos kaséhatan atanapi kulawarga anjeun. Ngahontal kasaimbangan bakal nyiapkeun anjeun hirup anu endah. Sareng bumi anjeun bakal katingali saé! Pesen sareng beresih!

Ikea panitia rimforsa

Mangpaat psikologis tatanan di bumi

Tapi salian ti pentingna sareng kaunggulan anu anjeun tiasa gaduh nalika mendakan organisasi anu saé di bumi anjeun, ogé aya manpaat psikologis anu sanés anu anjeun henteu tiasa maliré. Tarekatna bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun karaharjaan émosional anu langkung ageung sareng ngaraos yén anjeun gaduh kontrol hirup anjeun dina sagala aspek. Urutan di bumi anjeun bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun urutan dina sirah. Seueur jalma anu hariwang ngagaduhan kabutuhan pikeun mesen bumi ampir-ampiran supados karaos yén aranjeunna gaduh pangendali sareng katertiban di jero ... tapi teu kedah raos hariwang pikeun ngahontal éta. Salajengna kuring bade nyaritakeun sababaraha manpaat psikologis tina tatanan di bumi.

ngalukis-imah-senang1

Anjeun bakal ngirangan setrés

Ku ngirangan kekusutan di sakuliling anjeun bakal sapertos nyeret ranté beurat anu aya sareng anjeun sadidinten sareng anu moal ngantep anjeun janten diri anjeun sorangan. Clutter bakal ngalambatkeun anjeun sareng ogé bakal ngaraos langkung stres. Nalika anjeun nyingkirkeun kakusutan anjeun bakal ngalaman rasa kabébasan anu tadina henteu dipikaterang ku anjeun.… Tapi nalika anjeun mendakanana, anjeun bakal teras-terasan hoyong gaduhna, sareng anjeun bakal ngajaga bumi tetep bersih sareng teratur!

Ngabersihan karpét

Anjeun bakal langkung marahmay sareng kirang setrés

Upami anjeun ngagaduhan bumi anu kotor sareng henteu rapih anjeun moal hoyong gaduh tamu di bumi anjeun kusabab anjeun ngan saukur bakal isin. Tibatan, ku organisasi bumi anu saé anjeun bakal nyingkahan kahariwang éta nalika pangunjung sumping di bumi anjeun, anjeun moal sieun ku naon panginten aranjeunna sabab anjeun bakal reueus unggal juru bumi anjeun ... sareng éta bakal ngagambarkeun kumaha anjeun sacara pribadi! Anjeun bakal katingali sareng ngaraos langkung raoseun berkat tatanan di bumi anjeun.

Ruang tamu kalayan nada héjo

Anjeun bakal karaos ku sikep anu langkung positip

Nalika anjeun ngagaduhan sadayana dina tempatna, teratur, anjeun ngambeu imah anjeun bersih sareng anjeun sadar yén sadayana aya dina tempatna, maka anjeun tiasa mulai ngaraos kumaha sadayana mulai asup akal sareng anjeun bakal ngaraos langkung saé. Anjeun tiasa milih hal-hal anu sanés ngalayanan anjeun pikeun mikeunana atanapi miceunana upami éta rusak, Éta pisan ngabebaskeun! Sareng naon anu anjeun anggo, anjeun bakal mesen ogé, nyayogikeun énergi anu saé.

meresihan dapur

Ngawangun kabiasaan tartib anu hadé

Upami dugi ka ayeuna anjeun henteu acan asup kana pentingna tatanan di bumi anjeun, salian ti terang sababaraha tips pikeun ngagaduhan organisasi anu saé di masing-masing kamar anu paling penting di bumi (sapertos kami bakal mairan dina hal-hal ieu), éta ogé perlu ngawangun kabiasaan anu hadé pikeun tartib. Pikeun ngagaduhan kabiasaan anu saé anjeun kedah émut yén éta moal kahontal sapeuting, Dibutuhkeun sakitar 66 dinten kanggo tindakan anu anjeun badé ngajadikeun otomatis janten kabiasaan. Teras, kuring badé nyarioskeun anjeun ngeunaan sababaraha kabiasaan anu hadé anu dipimilik ku jalma anu langkung teratur supaya anjeun tiasa ngalaksanakeunnana di bumi sareng ngalaksanakeunana dina kahirupan anjeun ... sabab ngagaduhan kabiasaan anu hadé nyaéta trik utama pikeun ngahontal hasil anu saé!

Dapur rapih

Janten selektif ngeunaan naon anu anjeun mésér sareng jaga

Upami aya hal anu teu dianggo ku langkung ti 6 bulan, hapunten sabab éta henteu ngagaduhan tempat dina kahirupan anjeun. Ogé, anjeun henteu kedah ngagaduhan hubungan anu émosional pikeun hal-hal, éta henteu saé pikeun anjeun. Nalika anjeun nimbangkeun ngagaleuh hiji hal, pikir henteu ngan ukur ngeunaan harga tapi ogé ngeunaan utiliti anu bakal anjeun pasihkeun unggal dinten, Naha éta mésér anu pantes? Naha éta bakal nyababkeun anjeun langkung rame? Naha éta bakal nyandak waktos pikeun perawatan? Anjeun kedah ngajaga kasaimbangan anjeun di bumi.

dapur beresih

Entong angkat énjing naon anu tiasa anjeun laksanakeun ayeuna

Éta saderhana, upami anjeun hoyong hirup tertib, entong angkat énjing naon anu tiasa anjeun laksanakeun dinten ayeuna, sabab upami henteu, anjeun ngan ukur bakal hirup dina karusuhan. Ku ngalakukeun hal-hal ayeuna, anjeun tiasa ngurus kokotor sareng kakusutan sepanjang waktos tanpa ngantepkeun éta ngumpulkeun atanapi ngarusak kahirupan sadidinten anjeun. Boga aturan: ngadamel ranjang nalika anjeun angkat, angkat anduk teras ngagantung saatos unggal pancuran, sasapu lantai saatos tuang, ngumbah piring dua atanapi tilu kali sapoé, sareng sajabana. Entong tunduh! Lengkepan tugasna langsung sanés ngantepkeun engké! Perlu anjeun ogé terang kumaha ngabédakeun naon anu diutamakeun tina naon anu henteu, supados anjeun henteu hirup ogé obsessed.

Ngaberesihan bumi

Tip anu sanésna anjeun kedah teu dipopohokeun

  • Utusan nalika anjeun teu tiasa sareng sadayana
  • Entong alesan sareng ngalakukeun hal-hal nalika anjeun kedah
  • Salawasna tetep permukaan anjeun bersih, teu aya lebu anu akumulasi tina sababaraha minggu!
  • Boga tempat sampah di sakuliling bumi sareng robih waé nalika diperyogikeun (tong ngantosan éta kabanjiran)
  • Ngartos naha organisasi penting sareng kalebetkeun kana gaya hirup anjeun
  • Sadaya hal kedah tempatna di bumi anjeun
  • Entong ngajaga barang-barang anu henteu leres-leres diperyogikeun atanapi anu henteu anjeun anggo
  • Pilari fungsionalitas dina unsur bumi anjeun

Kulkas bersih

Organisasi di dapur

Dapur mangrupikeun tempat pikeun percanten, tanpa terang naha éta tempat anu pangsaéna pikeun rapat, pikeun ngabahas masalah anu penting sareng réréncangan atanapi kulawarga. Salaku tambahan, éta tempat dimana dahareun disiapkeun tah penting pisan yén katertiban sareng kabersihan diperhatoskeun di unggal juru dapur. Organisasi penting pisan pikeun tiasa terang dimana sadayana aya sareng anjeun tiasa kéngingkeunana nalika diperyogikeun. Salajengna kuring badé masihan anjeun sababaraha tip supados pangaturan dapur anjeun saé.

dapur-bodas

Lomari dapur

Lemari dapur mangrupikeun rohangan anu umumna ditutup sareng barang disimpen di jero pikeun ngagaduhan produk sareng bahan dina tangan. Tapi kadang, dina rurusuhan, sadayana biasana disimpen tanpa gaduh urutan anu mantep, anu tiasa nyababkeun sababaraha gangguan sareng fungsi saeutik. Penting pikeun anjeun gaduh paréntah pikeun nyimpen barang dina lomari anjeun sareng ku cara ieu anjeun tiasa ngagaduhan hal-hal anu caket.

Salaku tambahan, penting pisan anjeun ngagaduhan rohangan anu bersih ieu sepanjang waktos, khususna kabinet tempat anjeun nyimpen katuangan. Ieu bakal nyegah pengunjung anu teu dihoyongkeun ngamimitian sapertos sireum atanapi serangga anu milari tuangeun anjeun.

Dapur sempit ku kai

Parabotan bantu

Perabotan bantu idéal pikeun naon waé jenis dapur kusabab anjeun tiasa mendakan ukuran anu bénten-bénten supados anjeun tiasa milih anu paling pas pikeun rohangan anjeun. Anjeun tiasa milih tina méja bantu kanggo dapur, troli, rak botol, pulau, mebel kalayan laci ... Jinis jati bantu anjeun milih bakal gumantung kana kabutuhan rohangan sareng organisasi anu anjeun gaduh di dapur anjeun, tapi anu jelas nyaéta jati bantu moal pernah janten ide anu goréng.

Dapur-témbok-biru

Rak dina témbok (kabuka)

Rak témbok kabuka cocog pikeun tiasa ningkatkeun rohangan sareng kacaangan kamar. Salaku tambahan, aranjeunna idéal pikeun nempatkeun kendi kaca di jerona, anu salawasna saé pikeun mastikeun urutan anu hadé di dapur anjeun. Salaku conto, anjeun tiasa nempatkeun kendi kaca sareng kacang-kacangan, anu sanésna nganggo kacang ... sareng anjeun bakal teras-teras masihan éta sareng gampang dieusian! Tapi rak témbok kabuka tiasa gaduh seueur fungsi sareng upami anjeun mikir nempatkeunana, pastina anjeun parantos gaduh sababaraha ideu ngeunaan cara ngagunakeunana, leres?

Dapur gaya pondok

Pesen mesen pikeun dapur ageung sareng alit

  • Anggo bahan anu saé kualitasna pikeun parabot mébel
  • Anggo warna anu ngagabung sareng anu saluyu sareng karesep sareng karesep anjeun (di dapur alit langkung saé milih warna anu hampang sapertos nétral, warna bodas atanapi pastél)
  • Gaduh cekap rohangan dina parabotan pikeun tiasa nyimpen sadayana anu anjeun peryogikeun dina urutan
  • Ningkatkeun cahaya sareng cahaya sahingga urutan langkung ngaapresiasi
  • Prioritaskeun beberesih dapur supados teras-terasan henteu bersih

Dapur sempit panjang

Organisasi dina kamar tidur

Kamar tidur mangrupikeun kamar penting di bumi pikeun sadayana jalma, bumi tanpa kamar tidur lirén janten bumi janten naon waé anu sanés. Di kamar, urang ngomean tanaga sareng istirahat, janten éta kedah janten rohangan anu sesa diamankeun, éta bakal janten tempat anu sepi sareng tenang tanpa warna anu teuing cerah atanapi overload lingkungan. Tapi di luhur sadayana, salian ti hiasan, aya aspék penting anu sanés anu kedah diperhatoskeun di kamar tidur: organisasi.

Kamar pangkeng nonoman warna biru

Organisasi anu saé diperyogikeun pikeun tiasa ngamajukeun istirahat sareng hiasanna janten sampurna. Upami kamar tidur berantakan sareng aspek organisasi henteu diperhatoskeun, kiruh bakal nyandak kamar sareng istirahat bakal utopia. Éta sababna naha perlu tetep sababaraha hal penting dina émutan:

Lemari kamarna

Lemari pangkeng penting pisan pikeun mesen kalayan saé, sabab sanaos éta ditutup, upami anjeun mukakeunana sareng kiruh, perasaan anu dikirimkeunna pikaresepeun pisan. Nyéépkeun 5 menit sapoé pikeun meresihanana sareng dina waktos anu lami anjeun bakal ngagaduhan papakéan anu sampurna terus éta ngan ukur bakal dijaga rapih sareng baju na digantungkeun atanapi narilep. Upami anjeun henteu ngagaduhan rak sapatu, mangrupakeun ide anu saé pikeun ngempelkeunna di kamar anjeun pikeun nyingkahan kekebul sareng sapatu na sadayana disimpen sareng rapih tanpa kotor.

Warna konéng dina pangkéng

Pesen handapeun ranjang

Upami Anjeun gaduh rohangan dina handapeun ranjang, éta mangrupikeun tempat sanés anu nganggo sareng ningkatkeun urutan tetep. Upami anjeun gaduh ranjang trundle, anjeun gaduh tempat anu aman pikeun nempatkeun barang-barang sapertos simbut atanapi baju musiman. Upami anjeun henteu ngagaduhan ranjang trundle tapi anjeun ngagaduhan ruang kosong, anjeun tiasa nganggo kotak plastik nganggo roda kanggo nyimpen barang-barang anjeun (sapertos sapatu, buku-buku lami atanapi naon waé anu anjeun anggap kamar anjeun langkung teratur).

Pesen dina kotak

Buleud tiasa janten ide anu saé pikeun nyimpen barang-barang anu henteu biasa dianggo tapi kedah di tangan. Misalna syal, topi, alas kaki anu anjeun anggo saeutik, buku, jst. Buleudna tiasa disimpen dina luhur lomari atanapi di jero éta atanapi panginten, upami éta kotak hiasan anjeun langkung resep mendakan daérah anu sanés pikeun nempatkeunana.

tips-kamar-tamu

Organisasi di ruang tamu

Ruang tamu mangrupikeun ruang paling sosial di bumi Sareng kami ogé resep istirahat dina waktos luang, éta sababna penting pikeun ngajamin duanana istirahat sareng interaksi sareng tamu urang, kamarna teratur, rapih sareng bersih.

Ruang tamu dina nada pirus caang

Henteu janten masalah naon jinis hiasan atanapi gaya anjeun di ruang tamu anjeun, anu penting nyaéta organisasi nyukupan sareng anjeun tiasa ngaraosan tetep dina maksimal. Ieu sababaraha tips anu anjeun tiasa ngamimitian nerapkeun ayeuna:

Sofa fungsional pikeun urutan anu langkung saé

Sofas mangrupikeun strategi anu saé pikeun tatanan sareng organisasi di bumi. Sanaos leres yén ukuranana kedah saé sareng raoseun, éta ogé tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngatur barang-barang sapertos majalah, simbut atanapi objék sanés anu anjeun pikahoyong di kamar ieu. Aya sofa anu ngagaduhan bagasi handapeun korsi anu fungsina pikeun fungsi ieu.

Ruang tamu dina warna coklat coklat

Méja sisi

Ilaharna, di ruang tamu aya méja samping atanapi méja kopi. Anjeun tiasa ngagaleuh ku cara anu ngabantosan anjeun pikeun organisasi, pikeun ieu mendakan tabel anu ngagaduhan kompartemen pikeun nyimpen barang-barang. Sanaos pilihan sanésna nyaéta ngagaduhan langkung ti hiji méja bantu kanggo ruang tamu anu sesuai sareng hiasan sareng anu fungsional dina hal organisasi.

Tabél bantu

Jati ruang tamu

Komo potongan furnitur anu paling minimalis tiasa ngabantosan anjeun kalayan organisasi sanaos aranjeunna gaduh sakedik rohangan. Salaku tambahan, dina jati ruang tamu langkung saé ngagaduhan desain anu saderhana sareng nyaman tibatan janten beurat teuing. Beuki ageung jati atanapi seueur barang anu anjeun gaduh, langkung seueur rasa kiruh sareng karusuhan bakal aya di rohangan. Éta sababna cita-cita pikeun ngagaduhan jati saderhana ku hal-hal anu anjeun anggo unggal dinten atanapi anu ngagaduhan fungsi hiasan anu jelas pisan.

Ruang tamu gaya pondok

Rak pikeun ngatur sareng ngahias

Rak di ruang tamu henteu diperyogikeun, tapi upami anjeun resep kana rak, tong ragu nempatkeunana di ruang tamu anjeun. Rak bakal ngabantosan anjeun ngadamel lingkungan anu tertib kumargi anjeun tiasa ningalikeun elemen anu anjeun peryogikeun dina éta. Anjeun tiasa nyiptakeun perpustakaan leutik, atanapi tempat pikeun rélaxasi atanapi sudut aroma. Naon anu anjeun pikaresep?

Kotak hiasan di ruang tamu

Kotak hiasan upami henteu disalahgunakeun tiasa janten ide anu saé pikeun ngahias kamar mana waé sareng ruang tamu henteu janten kirang. Ku alatan éta, upami anjeun hoyong ngatur nganggo kotak hiasan anjeun tiasa ngalakukeun éta salami anjeun nganggo sababaraha sareng kanggo fungsi anu khusus. Sareng penting pisan aranjeunna cocog sareng hiasan!

Kamar-gaya-hirup-Nordic

Organisasi di kamar mandi

Kamar mandi mangrupikeun salah sahiji daérah anu urang ngagaduhan seueur hal, utamina upami urang kulawarga ageung. Anduk, produk beberesih sareng alat-alat alit kedah kadang hirup babarengan dina rohangan anu alit, tapi urang tiasa mendakan ideu anu saé pikeun sadayana diatur. Ieu sababaraha ideu pikeun kamar mandi anu rapi sareng geulis.

Jati bantu kanggo kamar mandi

Jati kamar mandi bantu

Salah sahiji hal anu sok diémutan nyaéta urang peryogi jati bantu, éta jati leutik tapi anu kadang nyumponan seueur fungsi. Tangga ieu anu ngagantung dina témbok saleresna mangrupikeun rak praktis anu tiasa urang anggo pikeun ngantunkeun anduk sareng ngagaduhan sadayana.

Jati bantu kanggo kamar mandi

Kalayan bangku hébat ieu urang parantos ngagaduhan sapotong jati anu dianggo pikeun seueur hal. Di hiji sisi anjeun tiasa nganggo éta pikeun nyimpen anduk anu urang kedah gaduh dina tangan, sareng ogé mengklasifikasikeunana. Idéal upami aya murangkalih di bumi, sabab masing-masing tiasa gaduh rohangan masing-masing. Éta ogé mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngantepkeun baju sareng ngagentos, janten aranjeunna praktis pisan.

Jati bantu dina beusi tempa pikeun kamar mandi

Parabotan bantu Aranjeunna kedah angkat numutkeun sesa hiasan, janten urang henteu kedah hilap milih numutkeun gaya kamar mandi. Jati beusi tempa ieu idéal pikeun kamar mandi klasik anu urang badé masihan kaéra anu elegan.

Mébel bantu leutik pikeun kamar mandi

Un parabot leutik Éta tiasa dianggo pikeun nyimpen barang anu paling sering dianggo. Combs, cottons sareng hal-hal alit anu urang kadang tinggalkeun dimana-mana di kamar mandi. Aya potongan jati anu nyéépkeun saeutik pisan rohangan sareng ngagaduhan fungsi ieu.

Rak dibuka atanapi ditutup?

Rak tertutup pikeun kamar mandi

Duanana ideu ngagaduhan pro sareng kontra. Upami anjeun parantos mutuskeun hiji rak katutup, anjeun gaduh kauntungan hébat anu aranjeunna henteu kokotor pisan, Kusabab aranjeunna henteu ngumpulkeun sakumaha seueur lebu sareng kokotor sabab henteu kakeunaan. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngamangpaatkeun gaduh kabinet nganggo eunteung, anu teras-terasan kapaké pikeun kamar mandi.

Rak kabuka pikeun kamar mandi

Rak kamar mandi

Upami, sabalikna, anjeun parantos mutuskeun pikeun nganggo rak kabuka, anjeun gaduh kauntungan yén anjeun ngagaduhan langkung seueur. Pilihan ieu sampurna upami urang tertib sareng urang teras-terasan ngagaduhan kaayaan anu leres, sabab upami henteu éta karusuhan bakal diperhatoskeun nalika katingali. Anjeun ogé kedah ngabersihkeun aranjeunna langkung sering sanaos balesna urang tiasa nempatkeun hal-hal pikeun ngahias sapertos lilin.

Karanjang pikeun milah-milah

Karanjang panyimpenan

ieu karinjang neundeun pikeun kamar mandi anu bener praktis sareng aranjeunna ogé trend. Éta biasana didamel tina anyaman, sanaos urang ogé parantos ningali éta tina lawon atanapi lawon. Kauntungan utama nyaéta aranjeunna nyandak sentuhan alami kana kamar mandi. Aranjeunna sampurna pikeun kamar mandi kalayan bahan sapertos kai atanapi pepelakan. Aranjeunna ngagaduhan bagian lawon anu tiasa gampang dicabut sareng dikumbah supados aranjeunna dina kaayaan anu sampurna.

Karanjang panyimpenan

Gagasan anu saé nyaéta nganggo baskét ieu dina rak kabuka, sabab urang tiasa sadayana langkung diklasifikasikeun. Kusabab éta ogé hiasan, urang bakal ngagaduhan unsur fungsional anu ngabantosan kamar mandi gaduh sentuhan anu elegan sareng modern.

Karanjang neundeun kamar mandi

Gagasan anu sanés gaduh baskét panyimpenan ieu nyaéta ngagantungkeunana. Kami bakal ngagaduhan hal anu langkung caket, janten mangrupakeun ide anu saé pikeun anu henteu gaduh waktos.

Solusi kamar mandi kreatif

Kotak panyimpenan DIY

Solusi anu paling kreatif ogé mangrupakeun pilihan anu hadé pikeun ngahémat artos sareng ngahontal kamar mandi asli anu langkung dipersonalisasi. Upami anjeun ngagaduhan kotak kai di bumi anu anjeun henteu badé dianggo deui, anjeun tiasa nganggo éta salaku rak. Anjeun ngan kedah ngalereskeunana dina témbok. Pikeun masihan aranjeunna langkung seueur kahirupan anjeun tiasa ngalukis aranjeunna atanapi nempatkeun wallpaper di tukang.

Rak tangga kamar mandi

Tangga lami parantos hirup deui berkat gaya vintajis sareng tren DIY anu urang dianggo deui sadayana. Ayeuna aranjeunna dijantenkeun rak sareng ngagantung anduk, masihan sentuhan bohemian ka sadaya baju. Langkung saé upami aranjeunna katingali biasa sareng sepuh.

Kumaha carana ngatur toiletries

Ngatur kosmétik

nu jamban sareng kosmétik Éta anu paling ngaraos nyeri sirah urang sabab éta hal-hal leutik anu kadang nepi ka laci, sadayana dicampur tanpa aya urutan. Éta sababna urang kedah nyusun sababaraha cara pikeun ngatur sadayana kalayan hadé, terang dimana mendakanana nalika urang badé ngagunakeunana.

Ngatur toiletries

Upami anjeun gaduh laci ageung anjeun tiasa ngalebetkeun kotak kana éta pikeun ngabagi unggal barang. Anjeun bahkan tiasa nempatkeun labél dina kotak sareng hal-hal, sanaos ide anu saé nyaéta objék transparan sahingga urang tiasa ningali konténna sepanjang waktos.

Ngatur kosmétik di kamar mandi

ieu ideu praktis pisan, Kusabab urang bakal ngagaduhan sadayana caket pisan. Éta ngeunaan ngagunakeun gantungan pikeun nempatkeun kendi atanapi pariuk leutik anu tiasa disimpen sakedik-sakedik. Tina kosmétik dugi ka katun atanapi sikat.

Organisasi kantor bumi

Kiwari umum pisan damel di bumi, sareng éta sababna seueur pisan ideu pikeun gaduh kantor anu saé di bumi. Aya sagala jinis gaya, tapi ogé penting pikeun ngagaduhan ruang anu fungsional sareng teratur anu tiasa dianggo kalayan épéktip. Boh parabotan sareng sababaraha ideu tiasa ngabantosan anjeun ngajantenkeun kantor tempat anu teu aya huru-hara.

Kantor anu teratur mangrupikeun kantor fungsional

Kantor diatur

Upami aya anu kedah janten kantor, éta fungsina, saprak éta mangrupikeun rohangan damel sareng épisién. Pikeun nyingkahan nyéépkeun waktos milari hal-hal sareng bahan, langkung saé pisan diatur sadayana sareng diatur ogé, utamina upami urang kedah gaduh dokumén sareng hal-hal sanés, atanapi rohangan tiasa janten huru-hara anu nyata.

Rak kantor

Gumantung kana jinis padamelan anu urang laksanakeun di kantor, urang kedah ngatur diri ku cara anu béda. Aya anu henteu peryogi teuing, sabab ngagaduhan sagalana online, sareng dina kasus éta jati dasar sareng hiasan anu saé bakal cekap. Tapi upami anjeun salah sahiji anu ngagaduhan seueur kertas, buku catetan sareng catetan, anjeun kedah ngatur diri, naha nganggo klasifikasi, kotak, rak atanapi laci. Ku cara ieu anjeun bakal salawasna terang dimana mendakan sadayana sareng anjeun moal miceunan jam milarian tulisan sareng barang anu dicampur.

Gagasan pikeun mesen kantor alit

Kantor alit

Nalika urang henteu gaduh ruang anu cekap, terang kumaha ngamangpaatkeun éta penting pisan pikeun ngagaduhan tempat anu pikaresepeun pikeun digawé, henteu ngan ukur fungsional. The kantor leutik biasa pisan, Kusabab urang teu ngagaduhan rohangan ageung di bumi pikeun nempatkeunana. Ngagaduhan mébel fungsional kalayan ruang panyimpenan parantos tiasa ngabantosan urang. Salaku tambahan, nganggo seueur warna bodas dina témbok ngajantenkeun tetep langkung pikaresepeun. Ogé teu kedah urang hilap pentingna lampu anu saé.

Ngatur kantor kalayan sakedik rohangan

Tabél mangrupikeun salah sahiji elemen anu paling penting, utamina kusabab henteu seueur rohangan. Anjeun tiasa milih ideu saderhana, atanapi anu ngagaduhan laci pikeun nyimpen sadayana. A tukang sihir atanapi rak leutik anu lebet dina méja tiasa jalan jauh salaku panyimpenan tanpa nyéépkeun teuing rohangan.

Ngatur kantor alit

Upami anjeun ogé bagikeun kantor sareng jalma sanés di bumi, anjeun tiasa teras-terasan ngadamel rohangan anu dibagi tapi éta masing-masing pikeun masing-masing kantor. Kalayan daérah panyimpenan anu dibédakeun sareng langkung saé payuneun anu sanés tibatan gigireunana.

Prabotan kantor bumi praktis

Jati kantor praktis

Jati praktis mangrupikeun pamuka ka kantor anu teratur. Henteu gunana upami urang mésér méja anu saé tapi éta henteu raoseun atanapi cukup lega. Anjeun kedah mikir yén méja kedah ngagaduhan ruang anu cekap janten cozy sareng supados anjeun henteu ngaraos dibebankeun ku barang-barang anu aya dina éta. Ogé, korsi éta penting pisan. Upami urang badé nyéépkeun jam-jaman dina waktos éta, langkung saé éta janten raoseun pisan sareng ergonomis.

Jati kantor dasar

Upami anjeun milarian kesederhanaan sareng kepraktisan, buka jati anu minuhan fungsina, Tanpa ngahesekeun anjeun teuing. Dina gaya Nordik anjeun mendakan usulan anu dasar pisan, kalayan tabel anu lega sareng ideu panyimpenan sakumaha praktis sakumaha tina kabinét filing warna.

Parabot kantor fungsional

Upami anjeun ngagaduhan rohangan anu lega, anjeun tiasa milih jati anu anjeun pikahoyong pikeun sababaraha fungsi. Anjeun gaduh karinjang kanggo nyimpen barang anu sakedik dianggo. Rak pikeun anu paling sering dianggo, supados anjeun tiasa ningalian, laci sareng ideu anu sanésna supados sadayana tetep teratur.

Ngamangpaatkeun tembok kantor bumi

Ngahias témbok kantor

Inspirasi tiasa disebarkeun dina tembok atanapi dianggo ngatur barang-barang. Upami urang hoyong lingkungan anu kreatif urang tiasa ngagunakeunana salaku kanvas, pikeun ngeusianana ku ideu anu saé. Tina gambar dugi ka frasa motivasi, gambar atanapi kalénder pikeun nyerat hal-hal anu penting, éta mangrupikeun bagian anu penting dina kantor anjeun.

Ngamangpaatkeun tembok kantor

Dina témbok urang tiasa gaduh tempat panyimpenan anu ageung, kalayan rak kabuka dimana urang ningali sagala anu diperyogikeun. Janten urang tiasa ngagaduhan sadayana sareng ngagaduhan perasaan langkung lega tibatan upami aranjeunna ditutup. Rohangan ieu, salaku conto, nyiptakeun kalolobaan daérah témbok.

Ngamangpaatkeun tembok di kantor

Gagasan anu sanés pikeun témbok nyaéta gaduh klasifikasi atanapi panel anu nempatkeun barang-barang anu urang peryogikeun sareng gunakeun. Ogé ideu nempatkeun kalénder atanapi gabus anu nempatkeun hal anu penting tiasa ngabantosan urang pikeun ngabayangkeun padamelan anu kedah urang laksanakeun.

Éta organisasi dugi ka bumi anjeun

Kami arepkeun kami ngilhamkeun anjeun pikeun ngagaduhan imah teratur ogé, pikeun mesen tiap rohangan sareng waspada kana trik sareng ideu pikeun hirup dina lingkungan anu ideal. Kusabab bumi mangrupikeun rohangan anu urang kedah ngaraosan diri urang sorangan, sareng pikeun ieu urang peryogi sababaraha organisasi, nyingkahan huru-hara. Kalayan ideu praktis sareng jati anu leres, naon waé tiasa.

Sareng émut yén ku cara ngaunduh ebook gratis kami, anjeun bakal ngagaduhan aksés ka 20 tip éksklusif anu teu aya di dieu. Anjeun ngan ukur kedah masihan Suka dina Facebook ku mencét tombol di handap ieu pikeun nyandak éta:

Naha anjeun resep sadaya ideu ieu ngagaduhan bumi anu teratur?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Victoria Ordóñez Marmolejo cenahna

    Hai, kuring parantos ngabagi tautan tulisan dina Facebook tapi kuring henteu tiasa ngaunduh ebook. Dupi anjeun ngirim ka kuring?

  2.   Tata cenahna

    Halo. Kuring parantos ngabagikeunana tapi kuring henteu ngaunduh. Aranjeunna tiasa ngirimkeun ka kuring. Hatur nuhun

  3.   queca cenahna

    2 kali kuring parantos ngabagi éta sareng kuring henteu tiasa ngaunduh ogé. Dupi anjeun tiasa ngintunkeun éta?