Kotak hidrolik: Kauntungan, beberesih sareng sagala anu anjeun kedah terang

Kotak hidrolik

Kotak hidrolik sanés ideu hiasan anu kaluar ti mana waé, Upami henteu sabalikna. Éta parantos lami sareng kami sareng penampilan na ti saprak abad ka XNUMX di beulah kidul Perancis. Tapi konsép ieu gancang nyebarkeun di Éropa sareng éta henteu heran.

Sanaos ieu sadayana parantos katinggaleun sakedik, leres leres aya ideu anu teu pernah leupas tina gaya. Ganti baju bumi nganggo ubin hidrolik nyarioskeun ngeunaan gaya, orisinalitas sareng raos anu saé pisan. Janten upami anjeun hoyong terang naon anu saleresna, desain anu anjeun tiasa mendakan bahkan seueur kaunggulanana, anjeun kedah terang sadayana anu nuturkeun. Dupi urang mimitian?

Naon ubin hidrolik?

Mangrupikeun jenis mosaik anu kagambar dina ubin sareng diwangun ku semén boh bagéan pigmén sareng lebu marmer., Dina seueurna ageung. Tapi anu ngajantenkeun aranjeunna ngagaduhan nami ciri anu sipatna didamel dina pers hidrolik anu disebat sareng henteu dina oven sabab kajadian dina ideu anu sami, anu peryogi dimasak pikeun ngalengkepan prosésna. Ieu parantos mangrupikeun titik penting nalika ngeunaan taruhan ka aranjeunna, tapi éta dina waktos éta aranjeunna ogé ngalibatkeun biaya pabrik anu langkung handap sareng gaduh desain anu ampir teu aya watesna. Janten di ditu aranjeunna parantos ngamimitian kaunggulan anu munggaran.

Kaunggulan tina lanté hidrolik

Naon kaunggulan utama taruhan dina ubin hidrolik

Pamisah rohangan

Sanaos anjeun henteu percanten, leres tiasa janten pembagi kamar. Ieu kusabab ubin tiasa ngagaduhan mosaik dina bénten-bénten sanés, boh dina warna sareng pola. Ieu ngandung harti yén upami anjeun hoyong ngabatesan hiji daérah di bumi anjeun anjeun tiasa nganggo éta pikeun munjulna atanapi misahkeun dua rohangan anu béda pisan, henteu kedah nyiptakeun partisi atanapi nempatkeun jati anyar.

Durasi panjang

Ngan ku sababaraha perawatan saderhana, urang tiasa nyarios éta résistansi na sapertos kitu urang bakal gaduh ubin salami lami. Ieu ngajantenkeun salah sahiji ideu anu kedah diémutan. Kusabab nalika urang ngadamel nanem modal tina jenis ieu, kami hoyongna dina jangka panjang.

Aranjeunna serbaguna pisan

Kami nyarioskeun ubin hidrolik anu urang moal ukur ningali di kamar mandi, contona. Aranjeunna gaduh kagunaan anu hébat pikeun sanggup adaptasi sareng sadaya kamar, di jero rohangan sareng di luar ruangan sareng tanpa kaleungitan iota tina kaendahan sareng bedana. Kusabab ogé témbok atanapi bahkan headboard kamar anjeun bakal senang ngabagéakeun ideu sapertos kieu.

Gampang masang

Éta tiasa janten perhatian anu sanés nalika urang hoyong ngomean lantai imah urang. Tapi tangtosna, moal aya masalah sareng jenis ubin ieu. Tangtosna, salawasna ngantep anjeun dipandu ku ahli tapi salian ti éta kami bakal nyaritakeun yén éta gampang dipasang sareng anjeun bahkan tiasa nempatkeun éta di luhur lantai anu dipanaskeun.

Aranjeunna gaduh desain anu teu aya tungtungna

Anjeun ayeuna tiasa ngamimitian milih salah sahiji desainna, sabab teu saeutik. Sugan éta léngkah anu nyandak anjeun pangpanjangna, tapi anu paling pikaresepeun. Tina warna dugi ka nyitak aranjeunna maénkeun peran utama. Anjeun tiasa teras kabawa ku rasa anjeun, ku lega sareng kacaangan kamar atanapi jati di jerona.

Desain mosaik hidrolik

Kumaha cara ngabersihan ubin hidrolik

Pangubaran bumi sok hoyong masihan urang dorongan anu diperyogikeun. Kusabab kitu, nalika urang naroskeun ka diri urang sorangan kumaha urang tiasa ngabersihan ubin hidrolik, Kami gaduh sababaraha anu bakal ngajantenkeun dinten anjeun.

  • Cai jeung cuka sari apel: Leres, éta mangrupikeun salah sahiji ideu anu paling umum sareng pikeun ieu anjeun kedah haneutkeun sareng saeutik cuka. Luluskeun campuran ieu dina ubin sareng anjeun bakal ningali kumaha éta ngagurilap pisan.
  • Baking soda sok kedah caket. Éta gaduh sababaraha kagunaan, éta leres, tapi dina hal ieu éta bakal nyerang noda anu paling encrust. Janten anjeun kedah ngadamel témpél kalayan bahan ieu sareng cai panas. Anjeun nempatkeun kana kokotor, antosan sababaraha menit sareng bersihkeun ogé

Anjeun kedah ati-ati sareng produk kimia anu tiasa ngarusak, ogé ngabodaskeun atanapi amonia, anu sanés anu paling disarankan pikeun jenis ubin ieu. Sésana, henteu aya anu sapertos ngalirkeun pel unggal dinten supados kokotor henteu netep sareng upami urang ningali anu hampang, henteu sapertos sabun sareng cai.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.