Марија Хозе Ролдан

Од мала гледав во украсот на која било куќа. Малку по малку, светот на дизајнот на ентериер продолжи да ме фасцинира. Сакам да ја изразам својата креативност и ментален поредок, така што мојот дом е секогаш совршен ... и да им помагам на другите да го постигнат тоа!