Сузи фонтела

Со диплома за рекламирање, она што најмногу ми се допаѓа е пишувањето. Исто така, ме привлекува сè што е естетски пријатно и убаво, па затоа сум fanубител на декорацијата. Сакам антички и нордиски, гроздобер и индустриски стилови меѓу другите. Барам инспирација и давам декоративни идеи.

Сузи Фонтенла има напишано 1662 статии од ноември 2013 година