11 skéma warna haneut pikeun hiasan anjeun

warna haneut

Upami anjeun resep warna haneut éta sigana bakal hoyong ngagunakeunana dina hiasan anjeun, Tapi panginten, upami anjeun nganggona teuing atanapi ngahijikeunana sacara parah, anjeun tiasa nyiptakeun pangaruh teuing di kamar anjeun, sareng ieu moal janten ide anu saé. Kusabab kitu, kami bade nyaritakeun kumaha anjeun tiasa nganggo skéma warna haneut dina hiasan anjeun sareng anjeun leres-leres ... anjeun bakal resep aranjeunna!

Beureum, oranyeu, konéng, sareng coklat sadayana warna haneut. Tapi naha anjeun terang yén ngiuhan tiis anu condong kana sisi beureum atanapi coklat ogé tiasa dianggo salaku sahadé samak? Pikeun ngabantosan anjeun langkung seueur ngeunaan skéma warna haneut pikeun hiasan, Parios ideu ieu anu ngajamin suasana anu nyaman di bumi anjeun.

Dapur monokromatik beureum

Upami anjeun hoyong nyungkeun warna cerah ka dapur anjeun, maka beureum bakal warna anjeun. Warna beureum matte haneut ngajantenkeun dapur alit sigana langkung ageung sareng pop warna anu anjeun tiasa ngaraos panas.

Ruang tamu konéng, bodas sareng coklat

Nada bumi anu haneut tina coklat konéng sareng coklat nambihan ruang tamu modéren. Anjeun tiasa nyiptakeun sareng warna ieu dina suasana retro taun 70an. Tembok bodas lampu dihijikeun sareng siling krim, nuansa lampu tina nuansa haneut anjeun, anu saling ngalengkepan ogé.

warna haneut di ruang tamu

Ruang tamu nétral sareng kelir lemes, haneut

Warna haneut, nétral ngawasa paling luhur di ruang tamu ukuran anu saé. Anjeun tiasa nyimpen wallpaper mangrupikeun campuran krim haneut sareng taupe. Tabel kopi anyaman sareng tabel tungtung kai nambihan tékstur alami pikeun skéma warna anu dikirangan kamar.

Dapur beureum sareng jeruk caang

Beureum sareng oranyeu mangrupikeun warna anu nyorot kana rohangan dimana waé, sanaos upami anjeun nganggona di dapur, cita-cita na nyaéta lingkungan anu caang sahingga warna na menonjol ngalawan silih tibatan layu.

Dapur jeruk sareng bodas

Dapur jeruk sareng bodas tiasa ngahudangkeun karep saha waé anu raoseun warna di dapurna sareng dina waktos anu sami katémbong langkung ageung tibatan aslina. Bodas bakal nambihan lébar, sareng jeruk bakal nambihan vitalitas. Ogé, upami anjeun hoyong nambihan kulkas beureum retro, éta bakal katingali saé!

Kamar pangkeng tan dina coklat sareng krim

Nuansa haneut lemes tina coklat bakal nyiptakeun suasana anu raoseun sareng warna krim. Anjeun ngan ukur kedah ngagabungkeun sareng anjeun bakal sadar kumaha éta tiasa dibawa ka kamar anjeun. Anjeun bakal karaos yén anjeun disambut pas anjeun asup na anjeun bakal ngagaduhan bobo anu langkung saé tibatan upami anjeun nganggo warna anu sanés.

warna haneut dina kamar tidur

Ruang makan Burgundy sareng konéng

Dua warna ieu pas pisan sareng upami konéng mustari atanapi mentega, langkung saé. Duanana kelir kontras pisan. Anjeun ngan ukur kedah mikirkeun kumaha cara ngagabungkeunana supados aranjeunna pas hiji sareng anu sanésna di rohangan anu sami sareng masihan anjeun kahaneutan pas anjeun lebet ruang makan. Ogé, duanana warna tiasa ngahudangkeun napsu anjeun.

Dekorasi dina warna coklat, oranyeu sareng tambaga

Warna ieu mangrupikeun palét anu cocog pisan: coklat, jeruk sareng tambaga cocog pikeun anjeun sareng nyiptakeun kamar anu raoseun. Anjeun tiasa nyiptakeun kamar sareng témbok bata murag pikeun sentuhan industri, jati kontémporér di bumi ngagaduhan suasana abad pertengahan anu khas anu sok aya dina gaya. Lampu liontin kubah tembaga mawar ngagosok ngagantung dina méja ruang makan.

Ruang Tamu Wooded sareng Bumi

Ruang tamu dina hiasan tradisional, kalayan gaya kai sareng bumi, bakal ngagaduhan warna haneut anu bakal ngajantenkeun anjeun disambut sareng haneut ngan ku ngaléngkah dina jero ruang tamu. Jati, témbok ... ngagabungkeun sadayana sareng warna ieu sapertos nada coklat, krem ​​atanapi beureum, sareng anjeun moal kuciwa.

Ruang makan jeruk bakar

Jeruk kaduruk bakal katingali saé dina setting padesaan sareng bakal katingali saé kalayan parabot kai. Anjeun tiasa terang ku inspirasi industri pikeun masihan sentuhan gabungan anu pinuh ku kapribadian sareng kaanggunan.

skéma warna haneut

Coklat krem ​​dina pola kandel sareng tékstur déwi

Béda warna coklat sareng beige tiasa sigana bosen di kamar padesaan modéren ... tapi ku keuna kapribadian sagalana robah. Kamar nunjukkeun méwahna kebon bumi tani kalayan pola géométrik anu matak sareng tékstur kai alami.

Kumaha saur anjeun ngeunaan 11 skéma warna haneut ieu anu bakal jalan pisan pikeun hiasan bumi anjeun? Ngan ukur pikirkeun kumaha anjeun badé ngagabungkeun aranjeunna teras, upami anjeun parantos jelas dina pikiran anjeun ... éta bakal mimiti bentukna di bumi anjeun, sareng anjeun moal nyesahkeun pisan! Anjeun bakal ngagaduhan bumi anu raoseun pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.