4 léngkah ka ruang tamu modéren

ruang tamu-modéren-gaya-duo-10

Dina gaya hiasan anu béda anu aya, anu modéren mangrupikeun anu paling dipikahoyong sareng populér di abad XXI. Seueur jalma sering ngalieurkeun konsép modéren sareng anu ayeuna sanaos dua istilah anu béda, kalayan ciri hiasanna nyalira. Nanging, aranjeunna ogé ngagaduhan seueur titik anu sami nalika ngeunaan gaya hiasan, janten anjeun tiasa ngahijikeun duanana tanpa aya masalah.

Salah sahiji kamar di bumi anu paling sering dihias nyaéta ruang tamu atanapi ruang makan. Kengingkeun hiasan anu saé di ruang tamu penting, ngeunaan aspék visual sésa bumi. Dina tulisan di handap ieu kami bakal nyaritakeun kumaha sareng 4 léngkah saderhana anjeun tiasa masihan ruang tamu gaya modern sareng paméran hiasan anu éndah.

Dekorasi minimalis

Salah sahiji ciri anu hébat dina gaya hiasan sapertos modéren nyaéta minimalism. Henteu kedah ngeusi ulang kamar pikeun narik perhatian dina tingkat hiasan. Anu penting nyaéta jati anu fungsina ogé saderhana. Henteu aya anu kedah seueur teuing sareng naon waé obyék atanapi sapotong jati di rohangan kedah ngagaduhan fungsina. Unsur minimalis ngajantenkeun ngagaduhan seueur titik anu sami sareng gaya hiasan anu cukup populér sapertos Nordik.

Dina gaya modéren, jati ruang tamu teu kedah gaduh teuing hiasan sareng salawasna milih garis geometri, naha lempeng atanapi melengkung. Upami anjeun mutuskeun milih gaya modéren nalika ngahias ruang tamu anjeun, anjeun kedah jelas-jelas jelas tentang frasa kasohor anu kirang langkung seueur sareng teras milih anu minimalis anu kasebat.

kamar-modern-ruang-jati0110

Jati multifungsi

Dina gaya modéren penting pikeun ngamangpaatkeun unggal rohangan sareng unggal méteran rohangan anu dimaksud. Dina kasus ruang tamu, saé pikeun milih parabot pikeun multifungsi sareng supados tiasa nguntungkeun ti aranjeunna. Éta mangrupikeun tuluyan tina minimalism anu ditingali di luhur, milih sepanjang waktos pikeun kepraktisan sareng pungsionalitas sadaya jati.

Conto ieu tiasa nganggo méja bantu alit di payuneun tivi, anu dianggo dina hiji sisi pikeun nyimpen barang-barang anu béda sareng dina waktos anu sasarengan tiasa tuang. Ayeuna aranjeunna ngagaduhan perabotan sapertos kieu, anu ngagaduhan sababaraha fungsi sareng aranjeunna nempatan naon waé anu aya di jero rohangan bumi anu anjeun pikahoyong.

moderno

Bahan alami

Ciri khas hiasan modern anu sanés nyaéta milih bahan alami. Di ruang tamu modéren anjeun moal sono kana bahan anu alami sapertos kai. Hal anu saé ngeunaan gaya hiasan ieu nyaéta sampurna nalika ngadamel kombinasi sareng bahan anu béda-béda dipilih. Ku cara kieu, salian ti anu alami, anjeun tiasa nganggo bahan anu sanés langkung modéren sareng ayeuna sapertos baja.

Kombinasi ieu idéal pikeun mastikeun yén ruang tamu di bumi ngagaduhan hiasan modéren. Disarankeun ogé pikeun milih bahan anu ngabantosan rohangan anu dimaksud janten rada caang. Séjén ciri gaya modéren nyaéta pikeun ngahontal kamar anu seueur lampu asup sareng masihan kabagjaan. Kombinasi bahan alami sareng réfléksi idéal nalika ngahontal ruang keluarga anu caang pisan.

gaya modéren

Warna nétral

Patali sareng warna, gaya modéren gaduh karesep pikeun anu nétral sareng henteu mencolok. Jenis kelir ieu sampurna nalika ngadamel ruang keluarga rada cerah sareng nyiptakeun suasana anu tenang sareng santai. Pikeun gaya modéren, ruang tamu kedah janten tempat di bumi dimana anjeun tiasa nyéépkeun waktos anu sepi boh nyalira atanapi perusahaan,

Warna anu lumayan bodas atanapi beige sanaos tiasa dianggo salaku dasar sareng ti dieu, ngagabungkeun aranjeunna sareng nuansa anu rada langkung jelas sareng cemerlang. Upami anjeun langkung resep kéngingkeun kamar anu langkung wani, anjeun tiasa ngagabungkeun bodas sareng warna sanés anu ngabantosan kanggo nyorot sapertos beureum atanapi biru. Koncina nalika ngagaduhan hiasan modern anu éndah di ruang keluarga nyaéta terang kumaha ngagabungkeun nuansa anu béda. Penting pikeun terang yén dasarna kedah sareng warna nétral sareng ti ditu, kombinasi anu béda tiasa dilakukeun sareng nuansa anu sanés.

Pondokna, ku 4 léngkah saderhana ieu anjeun tiasa masihan ruang tamu gaya gaya modern. Mangrupikeun gaya anu ngagaduhan seueur pengikut sareng éta hatur nuhun, tanjeun bakal ngagaduhan kamar anu cukup fungsional kalayan luminitas anu hébat éta bakal nyiptakeun santai dina tempat istirahat saatos dinten anu panjang damel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.