6 halaman wéb desain interior anu anjeun bakal hoyong terang

jaba desain interior

Naha anjeun badé angkat ka bumi énggal? Naha anjeun parantos nyéwa apartemen alit di kota anu peryogi parobihan estetika? Naha anjeun ngarepkeun dina waktos anu caket supados tiasa ngawangun bumi anjeun nyalira? Maka anjeun bakal resep terang ieu di handap jaba desain interior.

Genep halaman wéb ngeunaan arsitektur sareng desain interior anu parantos kami lebetkeun kana pilihan ieu bakal nyayogikeun anjeun seueur ideu pikeun nyanghareupan desain sareng hiasan bumi anjeun. Kami ngadatangan aranjeunna sacara rutin; aranjeunna sumber inspirasi. Sareng urang ngarepkeun anjeun bakal ngalakukeun éta ogé bari henteu mopohokeun Decoora.

Maséhi, Intisari Arsitéktur, nyaéta majalah tina hiasan, arsitektur, seni sareng desain ku Ediciones Condé Nast. Spasi rujukan anu kasohor pikeun kaendahan desainana sareng eusina. Éta panginten mangrupikeun salah sahiji desain interior sareng halaman wéb hiasan paling populér di nagara urang.

AD

Di Bezzia kami resep bagian "CasasAD" na anu ngamungkinkeun urang asup ka bumi anu khusus. Sareng urang moal lirén ngadatangan «Trend waspada! sareng "Sepotong siang" pikeun tetep mutahir sareng berita sareng tren di dunya hiasan interior. Émut yén salian ti nganjang ka halamanna anjeun tiasa ngalanggan sareng nampi majalahna bulanan.

Arsitéktur sareng desain

Arsitéktur sareng desain Éta panginten mangrupikeun salah sahiji majalah anu paling lengkep dina bidangna. Poto anu ngiringan sareng anjeun bagian «imah» Aranjeunna masihan sumbangan pikeun ngajantenkeun masing-masing ideu anu arsitéktur atanapi desain interior desain ngagambarkeun aranjeunna langkung pikaresepeun.

Arsitéktur sareng desain

Urang ogé pikir teh padoman sustainable anu diusulkeun ka kami dina bagian "eco markisa" sareng pitunjuk aranjeunna nyayogikeun kami ngeunaan panyadia produk énggal. Wéb ogé ngalaporkeun ngeunaan tren sareng panyipta waktos ieu.

bangsana paparean

bangsana paparean nyaéta rohangan anu jaga pisan desain anjeun. Éta dilakukeun ku raos pisan sareng pilihan konténna henteu kirang luar biasa. Ti mimiti poto nepi ka tukang; sadayana mangrupikeun sumber inspirasi.

bangsana paparean

Salaku tambahan kana bagian anu didesain pikeun desain sareng seni, kami nyarankeun yén anjeun ningali "Pitunjuk Kota", pilihan tempat nganjang di kota sapertos London, Paris, New York sareng Los Angeles. Anjeun tiasa ogé ngaraosan daptar puterna nalika ngalangkungan halamanna, éta ngadamel unggal usum dina sataun.

Dezeen

Misi tina Dezeen henteu sanés nyaéta nawiskeun pilihan anu sakedik diédit anu pangsaéna proyék arsitéktur, desain sareng interior ti sakumna dunya. Éta sababna naékna ti saprak lahir di 2006 teu tiasa dicegah.

Dezeen

Dina portal na anjeun tiasa mendakan seueur gambar sareng tulisan anu aya hubunganana sareng arsitektur sareng desain ogé portal padamelan. Sapertos anu sateuacanna, anjeun tiasa ngalanggan nampi apdét dina surat anjeun. Dezeen Daily ngintun unggal dinten sareng ngandung sadaya carita Dezeen anu pangénggalna, sedengkeun Dezeen Weekly mangrupikeun buletin anu dikurilingan anu dikirim unggal Kemis ngandung sorotan Dezeen.

Houzz

Dina Houzz Salain ngotéktak jutaan poto sareng nyaring numutkeun selera anjeun, anjeun tiasa sambung sareng propésional ti daérah pikeun ngabantosan anjeun dina proyék. Éta sanés halaman wéb anu khas, tapi komunitas anu didamel sakitar hiasan.

Houzz

Houzz mangrupikeun komunitas dimana anjeun tiasa interaksi sareng pangguna anu sanés, tapi ogé kalayan ahli hiasan interior. Milarian ideu kanggo diterapkeun di bumi énggal anjeun leres-leres gampang dina rohangan ieu anu didamel ku sareng pikeun anu resep hiasan.

Daptar, unduh aplikasi na dina hapé anjeun sareng nikmati eusina anu teu tiasa habiskeun. Kéngingkeun inspirasi, ngajajah produk, ngabandingkeun ideu sareng nyiptakeun bumi anu anjeun kantos impenan ku bantosan batur.

Interior Minimalis

Interior Minimalis mangrupikeun blog anu ayeuna, ditulis ku wartawan khusus, dimana aranjeunna ngadeukeutan arsitektur sareng desain interior anu langkung kontemporer, merhatoskeun khusus kana tren minimalis. Eusina, anu diénggalan sapopoé, nampilkeun arsitéktur anu paling mutakhir, desain interior sareng desain produk ti duanana propésional anu mantep sareng anu ngamimitian nunjukkeun bakat kréatipna.

Interior Minimalis

Dina bagian "Agenda" sareng "Buku" aranjeunna nampilkeun karya-karya, paméran atanapi ngan saukur kajadian anu paling pikaresepeun anu lumangsung di jero atanapi di luar wates urang, sedengkeun dina "Tanda Tangan" aranjeunna nempatkeun dina rupa-rupa kami diréktori perusahaan bergengsi tina jati, dapur, kamar mandi, keran, lampu ... sabab, singgetna, tujuanana nyaéta Minimalist Interiors janten mangpaat.

Salian ti situs wéb ieu, kami ngajak anjeun ngajajah batur sapertos Casa Viva, Apartment Theory atanapi Decoratrix. Upami anjeun milari anu beton anggo mesin pencari na pikeun ngaksés kontén anu aya hubunganana sareng henteu reureuh. Upami waktos sanés masalahna, terasrasakeun masing-masing halaman wéb kalem sareng lebetkeun unggal bagian sareng usulan na.

Ngalakukeun ulasan mingguan ngeunaan halaman wéb desain interior ieu, salian ti nganjang ka Decoora, bakal ngabantosan anjeun sok apdet tina tren hiasan anyar, pikeun milarian ideu anu sacara éstétis sareng gampang diperbaharui bumi anjeun sareng, tangtosna, kanggo mendakan solusi organisasi prakték anu ngabantosan ngajaga katertiban di jerona.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.