Ranjang sofa dinten ayeuna, raoseun sareng éndah

Ranjang sofa anu raoseun

Naha anjeun milarian ranjang sofa nyaman? Ranjang sofa parantos ngagaduhan reputasi pikeun jati henteu nyaman pikeun bobo sareng teu pikaresepeun pikeun aya di ruang tamu kami. Dinten ayeuna anjeun tiasa mendakan modél anu saé di pasar anu gampang dimanipulasi sareng anu pas dina sadaya hiasan. Éta sababna aranjeunna mangrupikeun pilihan anu saé pikeun bumi anu gaduh masalah luar angkasa.

Nalika milih ranjang sofa idéal anjeun, anjeun kedah tumut kana éta pas sareng hiasan tempat anjeun badé milari éta (ruang tamu atanapi ruang sekunder) sareng sistem pembukaanana, kusabab jelas aranjeunna henteu nguasaan sami nalika aranjeunna ditutup tibatan kabuka. Kituna, urang bakal ningali mana anu kasur sofa anu nyaman anu anjeun tiasa ngagaleuh merhatoskeun modél sareng jinis anu aya ayeuna.

Ranjang sofa anu raoseun

Ranjang sofa anu raoseun

Mangtaun-taun ka pengker urang ngagaduhan ideu éta ranjang sofa nyaman aranjeunna henteu aya. Éta sanés waktos munggaran urang angkat ka imah baraya sareng urang kedah bobo di tempat sapertos kieu. Tanpa diragukeun, wengi henteu raoseun pisan. Tapi dinten ieu aranjeunna parantos seueur mekar. Bener yén kasur condong saderhana sahingga rada bodas. Sanaos dina sadaya pilihan anu urang gaduh, kanyamanan bakal langkung aya tibatan anu urang pikir.

  • Naon anu anjeun badé masihan?: Mimiti, anjeun kedah mikirkeun panggunaan anu badé dipasihkeun. Upami anjeun pikir anjeun tiasa nganggona langkung salaku sofa tibatan ranjang, maka anu saderhana sareng langkung mirah bakal ngalaksanakeun padamelan anu paling pas pikeun anjeun. Tapi upami anjeun milih modél sapertos kieu pikeun ngagunakeunana sacara rutin, langkung saé pikeun nanem modal sakedik deui. Bahanna, ogé kasur éta nyalira, bakal ngabédakeun nalika ngagolér.
  • Muka sareng nutup sistem: Salaku tambahan, ranjang sofa anu raoseun ogé kedah ngagaduhan sistem pambuka sareng nutup anu saderhana. Langkung ti naon waé sabab kami henteu hoyong nyéépkeun seueur waktos pikeun mukakeunana. Upami urang sering meryogikeunana, urang bakal ngahargaan kana éta. Janten, nalika ngagaleuh pastikeun éta hal gampang dirobah.
  • Spasi: Nalika urang gaduh rohangan anu ngirangan, maka urang tiasa milih a sofa gaya klik-clack yén kami ogé parantos ngabahas. Ieu kedah disebatkeun yén aranjeunna rada raoseun, kumargi sanaos henteu kasurna henteu kentel pisan, éta henteu ogé deform sareng bakal adaptasi sareng awak anjeun kalayan sampurna.
  • Ukuran kasur: Kanggo kanyamanan janten kakuatan ageung tina sofa, urang kedah ningali lébar kasur. Anu penting nyaéta lega sabab éta bakal ngajantenkeun langkung gampang pikeun urang nalika aya tamu. Salaku tambahan, urang tiasa nempatkeun seprei anu tiasa urang anggo dina ranjang anu sanés di bumi sareng henteu kedah mésér ukuran khusus kanggo ranjang sofa.

Upami nalika nyarioskeun ngeunaan kanyamanan, sadayana penting. Éta henteu ngan ukur nalika ngagolér istirahat, tapi ogé nalika calik dina éta. Ranjang sofa anu raoseun kedah ngagaduhan pilihan di luhur pikeun nyatakeun yén éta bakal leres-leres fungsina.

Sofa ageung sareng raoseun

Ranjang sofa dobel

Ranjang sofa dobel

Lamun omongan Kami ngeunaan sofa nyaman ageung, urang kedah mikirkeun vérsi anu rada lega sadayana. Éta sababna sofa anu gaduh ranjang ganda aranjeunna bakal janten salah sahiji pilihan anu pangsaéna. Entong dipikirkeun kusabab diménsi kasur, sofa sorangan kedah ageung pisan. Anjeun tiasa mendakannana ku cara anu béda, tapi kaseueuranana bakal ngagaduhan parangkat korsi dua atanapi tilu tempat diuk anu urang sadayana terang. Ranjang biasana disimpen parantos didamel, anu ogé bakal ngagampangkeun padamelan urang.

Ranjang sofa pikeun hiji jalma

Ranjang sofa tunggal

Upami anjeun jelas yén anu anjeun peryogikeun nyaéta ranjang sofa anu nyaman sareng lega tapi kanggo hiji jalma, anjeun ogé tiasa ngagaduhan éta. Tanpa ragu, di Ikea anjeun bakal mendakan modél unik. Priori éta sigana rada alit, tapi upami ngeunaan ngarobahna kana kasur éta bakal sampurna pikeun kanyamanan anjeun. Ku cara kieu, tamu bakal salamet sareng salami anjeunna hoyong.

Ranjang sofa gaya Chaise longue

Sofa Chaise longue

Sejen ti aranjeunna anu nawiskeun seueur jembar nyaéta sofise gaya chaise longue. Salaku tambahan kana kanyataan yén nalika aranjeunna ditutup, aranjeunna sampurna pikeun nyocogkeun dina dua ruang tamu sareng kamar anu langkung alit. Anjeun tiasa nempatkeun éta dina juru-sudut anu tangtu bari ngamangpaatkeun rohangan sareng masihan tampilan anyar pikeun hiasan anjeun. Masih teu gaduh hiji di bumi?

Sofa kalayan dua ranjang

Dina waktos anu sami sareng lega, aranjeunna ogé nawiskeun kami langkung seueur rohangan. The sofa kalayan dua ranjang aranjeunna sampurna kusabab, dina kaseueuran kasus, urang henteu kedah ngalegaan sapinuhna. Éta ngagaduhan bagian anu mandiri gumantung kana naon anu urang peryogikeun. Merdeka tina jenis sofa ieu mangrupikeun hal anu kedah diperhatoskeun. Naon anu anjeun bakal janten?

Jinis sofa

Aya sababaraha jinis:

kasur sofa

Turunna tradisional, anu tiasa ngagaduhan kasur busa, latex atanapi spring sareng anjeun kedah naroskeun di toko upami éta tiasa ditilepkeun sareng ranjang sareng upami bantalna nempel nalika dibuka.

kasur sofa

Jinis futon, murah, modéren sareng cocog pikeun hiasan mana waé. Nalika anjeun mésérna, pastikeun yén éta henteu nyelip nalika linggih, éta ngagaduhan panutup sareng babagi na ngamungkinkeun anjeun bobo sacara nyaman. Upami anjeun milari anu pangsaéna, pilih ku struktur beech.

kasur sofa

Sofa klik-clack: saderhana sareng murah. Cocog pikeun hiasan nonoman sareng kagunaan sporadis, éta ageung sareng ku backrest tilepan anu kantun janten ranjang.

kasur sofa

Tempat tidur sofa sareng laci anu disumputkeun. Sareng backrest tilepan anu sami sareng anu sateuacanna, tapi langkung alit sareng langkung raoseun sabab ngagaduhan laci anu tiasa dicabut handapeunana anu ngamungkinkeun kasur diperpanjang pikeun ngawangun ranjang. Éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun kamar sekunder.

kasur sofa

También existen modél ranjang sofa anu kirang umum tapi pikaresepeun pisan dina konsepsi na, sapertos dua ranjang tunggal, anu tiasa dirobih janten ranjang susun sareng sofa-trundle.

Dupi anjeun nembé ngagaleuh ranjang sofa anu raoseun? Caritakeun model mana sareng naon anu anjeun paling resep tentang éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

24 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Maria Elena Serna cenahna

    Abdi resep terang dimana kuring tiasa mendakan kasur sofa anu diterbitkeun dina tungtung warna jeruk ngadesek kuring, hatur nuhun pisan

  2.   Nidia cenahna

    Punten kuring peryogi harga sareng tempat kontak pikeun mésér sofa kabin, anu aya dina gambar anu munggaran. Abdi resep pisan. Hatur nuhun.

    1.    Marilo cenahna

      Nidia,
      Kuring henteu terang dimana anjeun cicing tapi kuring nyarankeun anjeun nyobian angkat ka toko perabotan desainer di kota anjeun. Upami aranjeunna henteu ngagaduhan éta, aranjeunna bakal tiasa ngabimbing anjeun ngeunaan toko anu pang caketna dimana aranjeunna tiasa mendakannana.

  3.   Norberto cenahna

    Wilujeng siang, kuring hoyong terang dimana anjeun badé didatangan, kuring resep kana sababaraha modél ranjang sofa, khusus anu pangpayunna sareng anu pamungkas, kuring aya di tengah kota (Santa Rosalia). Punten kirimkeun koordinat gancang-gancang sareng biayana.

    Wasalam

  4.   waos cenahna

    halo ... dimana kuring kéngingkeun ranjang sofa anu ditanda 1 sareng 4, hiji jeruk na hiji deui bodas.

  5.   Raul cenahna

    Abdi hoyong terang naha desain anjeun bakal di Salón del Mueble Premier 2012 di Quito

  6.   Giovana cenahna

    Kusabab aya sababaraha urang anu hoyong kéngingkeun sofa terakhir anu dipidangkeun, kuring nyarankeun alamat toko anu ngajualna atanapi kumaha milari dina wéb

  7.   GUILLERMINA Lara cenahna

    Abdi hoyong nomer telepon anjeun tiasa ngahubungi kuring langsung. Abdi resep kana kasur sofa, hatur nuhun

  8.   Pablo cenahna

    Abdi peryogi mésér kasur sofa, naha anjeun tiasa ngintunkeun kuring alamat tempat desain ieu dipendakan. Hatur nuhun

  9.   Salome cenahna

    Bantosan kuring ku kontak kuring resep kana ranjang sofa punten, kanggo terang harga

  10.   hortencia flores garcia cenahna

    Hai, kuring resep kana ranjang sofa # 5. Abdi hoyong ningali kumaha carana tiasa dilebetkeun. Terang kumaha aranjeunna tiasa ngirim ka kuring ka Poza Rica Veracruz. Kuring ngantosan réspon anjeun hatur nuhun pisan

  11.   Jaime A. _Bargalló R. cenahna

    Halo, kuring hoyong terang upami anjeun ngical korsi bangku jeruk, kuring cicing di DF (Mexico City), Mexico
    Upami kitu, anjeun tiasa ngawartosan kuring di toko mana kuring tiasa ngagaleuhna?

    1.    Maria vazquez cenahna

      Korsi bangku jeruk ti perusahaan http://www.bonbon.co.uk/. Dina halaman wéb aranjeunna anjeun tiasa ningali langkung seueur detailna 😉

  12.   Guadalupe Morales Zepeda cenahna

    Halo, sapertos Jaime A._Bargalló, kuring nyungkeun bantosan upami ranjang bangku jeruk dijual sareng di tempat pendirianana, kuring cicing di Mexico City, Mexico City, punten URI informasi, HATUR NUHUN!

  13.   mau cenahna

    HELLO kuring museurkeun LITERA SOFA dimana kuring tiasa ngahubungan anjeun kuring di DF

  14.   Carmen Montes cenahna

    Naha aya di Mexico sofa tempat tidur susun ieu? Kuring ngadesek

  15.   Beatriz cenahna

    Dimana kuring tiasa mésér sofa susun sareng jinis ranjang bodas

    1.    Maria vazquez cenahna

      Korsi bangku jeruk ti perusahaan http://www.bonbon.co.uk/

  16.   Maria Esther Mendívil cenahna

    Kuring ngadesek mendakan tempat tidur sofa modéren, nyaman sareng éndah dina ukuran ratu atanapi raja. Dupi anjeun punten wartoskeun ka kuring dimana kuring tiasa mésér ranjang sofa jeruk pangénggalna? Hatur nuhun

  17.   Monserrat Pramanik cenahna

    Abdi resep kana ranjang sofa bodas anu mewah 5, dimana sareng sabaraha hargana

  18.   Mayeli lozan9 cenahna

    Abdi resep kana biaya dofa jeruk sareng gambar kadua sareng pengiriman di kota
    hatur nuhun

  19.   Cristina Riquelme cenahna

    Dimana kuring kéngingkeun sofa anu janten tempat susun

  20.   Lalo cenahna

    Abdi hoyong terang biaya ranjang sofa terakhir anu jeruk moal tiasa diinpormasi ka kuring. Gdl

  21.   Yolima arias cenahna

    Kuring resep terang biaya ranjang anu disumputkeun sareng ranjang sofa ieu