Kumaha mendesain papakéan lalaki

papakéan lalaki

Kuring henteu niat ngabagi papakéan feminin tina maskulin, tapi kami henteu tiasa nolak yén nalika kami nganggo papakéan gabungan, masing-masing condong nyimpen baju anu béda kusabab kabutuhan lalaki sareng awéwé béda-béda dina hal panyusunan sareng kasadiaan hiji papakéan. Lemari baju lalaki biasana diwangun ku kaseueuran, kaos, dasi, jaket, baju haneut baju, baju olahraga, jst.

Dina papakéan lalaki biasana teu aya seueur jinis baju sapertos anu aya dina lomari awéwé. Lalaki peryogi ruangna pikeun tiasa mengklasifikasikeun papakéan - anu ogé biasana potongan langkung panjang tibatan awéwé tanpa pengecualian baju. Sadaya ieu nyababkeun unsur-unsur anu signifikan, sanaos halus, anu mangaruhan kana panataan papakéan lalaki.

Ruang pacilingan lalaki tiasa dianggo langkung éfisién dina papakéan jalu tibatan baju awéwé. Anjeun peryogi ruang anu panjang pikeun ngagantung kaos atanapi jaket sareng ogé rak sareng sababaraha laci. Sanaos unggal lalaki terang kabutuh anu bakal dipikagaduh ku aranjeunna dina hal rohangan pacilingan, dinten ieu kuring hoyong masihan anjeun sababaraha indikasi éta bakal gampang pikeun dimangfaatkeun, sahingga baju tiasa disimpen épéktip.

Ngatur papakéan lalaki

Pikeun ngatur lomari naon waé, léngkah munggaran nyaéta netepkeun sét prosedur standar atanapi pitunjuk paréntah, pikeun sadaya unsur anu bakal lebet kana lomari anjeun.. Naon anu henteu ditarima nyaéta anjeun henteu ngagaduhan prosedur urutan dina pacilingan anjeun, Kusabab dina kasus ieu, ngan ukur kacau sareng karusuhan anu bakal dipendakan, hal anu bakal ngajantenkeun baju anjeun dina kaayaan anu goréng sareng anjeun moal ngagaduhan tanggung jawab pikeun barang-barang anjeun.

Tanpa pitunjuk anu jelas atanapi prosedur standar, anjeun moal tiasa ngajaga kontrol papakéan anjeun sareng éta bakal kalebetan huru-hara.

papakéan lalaki

Kumaha ngatur papakéan lalaki

Sabuk

Cabut beubeur tina calana heula pikeun disimpen di tempat anu sanés, upami henteu baju tiasa cacad. Sabuk kedah tetep dina rak panyimpenan sabuk khusus.

Calana

Nalika ngagantung calana anjeun kedah nyocogkeun lapisan jero ka luar kelim di ujung handap. Simpen calana di handapeun, dimana garis lipatan dihartikeun. Upami anjeun henteu hoyong ngagantung calana sareng langkung resep ngalipetna, tilepkeun tina cangkéng sareng ati-ati pisan ku tombol atanapi ritsleting. Anjeun tiasa ngalipetna dina satengah panjangna terus tilepan deui atanapi pasang kana gantungan anu tetep bentukna narilep.

Anjeun panginten tiasa ngagantung calana pikeun panjangna, anu peryogi jinis gantungan khusus anu dikenal salaku gantungan dasi. Tapi anjeun kedah ati-ati sabab suspénsi ieu tiasa ngarusak calana nyésakeun tanda tekanan anu sesah dicabut - sok sanaos teu mungkin sareng tetep salamina.

papakéan lalaki

Kaosna

Nalika ngagantung kaos anjeun kedah nahan tombol luhur atanapi dua tombol luhur -atawa sadaya tombol-, ieu bakal nyegah keriput tina némbongan dina beuheung atanapi di area kaos anu sanés. Teras pasang papakéan dina gantungan sareng pasang gantungan dina rod supados sadaya gantungan nyanghareup ka arah anu sami. Kabiasaan anu paling parah anjeun tiasa gaduh nalika kaos anjeun nyaéta nempatkeunana dina gantungan. Pasang kaos anjeun dina gantungan kalayan ati-ati sareng aranjeunna bakal katingalina nembé disetrika.

Baju sapatu

Sapatu lalaki tiasa disimpen dina lomari anu sami ngan upami aya kompartemen khusus kanggo éta. Dina acara anu henteu aya, langkung saé éta ngagaduhan rak sapatu pikeun tiasa nyimpen sadaya potongan sapatu anu misahkeun sapatu baju, ku sabab atanapi unggal dinten tina olahraga.

Baju olahraga

Seueur lalaki biasana olahraga sacara rutin sareng éta sababna aranjeunna bakal ngagaduhan bagian anu bakal nempatkeun baju olahragaana. Olahraga tiasa disimpen dina rak khusus pikeun jenis pakean ieu, janten anjeun tiasa kéngingkeunana di tempatna sareng ditempatkeun saé supados aranjeunna henteu keriput.

Pakéan musiman

Kadang-kadang anjeun tiasa mikirkeun naon anu kedah dilakukeun sareng baju musiman. Anjeun biasana tiasa mikirkeun ieu salami sataun pikeun sadaya baju anjeun teratur sareng yén cuaca di luar henteu penting pisan. Éta sigana mah mangrupikeun runtah rohangan pikeun ngagaduhan sadaya baju usum anjeun dina lomari anjeun di tengah Juli atanapi sabalikna. Tapi nyimpen baju musiman di tempat anu béda tiasa ngaganggu sareng ogé bakal nyéépkeun waktos teuing - nempatkeunana, nyandakna kaluar, diberesihan, jsb.

Hal anu paling hadé pikeun nyimpen pakean musiman nyaéta ngagaduhan ruang pacilingan sareng pacilingan tambahan. di bumi janten tiasa nempatkeun baju usumna tibatan nganggo kotak anu ngaganggu anu dina jangka panjang ngarusak baju.

papakéan lalaki

Kabinet

Anjeun kedah pastikeun yén sadaya pangrojong dina lomari teguh sareng éta serbaguna. Anjeun tiasa nganggo vacuum cleaner pikeun ngabersihan unggal juru lomari supados teu aya daérah dimana lebu tiasa akumulasi. Masing-masing bagian tina lomari anjeun kedah didesain kanggo fungsi khusus na anjeun bakal kedah nangtoskeun mana aspek anu peryogi sareng mana anu tiasa langkung produktif kalayan nginget minat sareng kabutuhan anjeun dina hal papakean.

Upami anjeun hoyong mendesain papakéan nyalira, éta pantes nyéépkeun waktos sakedik supados saleresna anu anjeun peryogikeun sareng tiasa nawiskeun jasa hébat dina kahirupan sadidinten.

Aspék sanés anu anjeun henteu kedah mopohokeun nyaéta sanaos anjeun ngagaduhan papakéan anu sampurna pikeun nyimpen barang-barang anjeun, upami anjeun henteu ngagaduhan kabiasaan anu pantes pikeun mesen sareng ngaleungitkeun huru-hara baju anjeun, éta moal nguntungkeun pikeun ngagaduhan papakéan anu pangsaéna dunya. Janten waktosna sadinten kanggo gaduh pacilingan anu teratur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.