Gagasan panyimpenan praktis pikeun kamar tidur alit

Kamar leutik

Upami anjeun salah sahiji jalma anu ngagaduhan kamar tidur anu alit teuing pikeun nyimpen sadaya barang anjeun, panginten janten waktosna kanggo ngomean deui sareng ngalakukeun sakedik rohangan pikeun neundeun. Kami henteu meunang dina méter pasagi, éta mustahil, tapi urang kedah ngamangpaatkeun naon anu urang gaduh di kamar tidur. Kusabab kitu kami bakal masihan anjeun sababaraha ideu anu saé pikeun ngahias kamar leutik sareng ideu panyimpenan.

Panyimpenan kedah diperhatoskeun sahingga ngahijikeun kana decor. Mangrupikeun salah sahiji konci pikeun rohangan anu pikaresepeun sareng raoseun, supados henteu ngagaduhan barang anu teras-terasan. Salaku tambahan, ayeuna aya seueur solusi anu praktis sareng asli pisan pikeun tiasa ngamangpaatkeun sadaya rohangan alit anu urang gaduh dina kamar tidur ieu.

Naha ngamangpaatkeun neundeun

Panyimpenan di daérah pangkéng kedah dianggo sabab éta diperyogikeun pisan. Penting pisan yén urang ngagaduhan rohangan anu mana nempatkeun barang-barang urang di kamar tidur, Kusabab éta mangrupikeun daérah anu urang ngagaduhan seueur barang, utamina baju. Upami urang henteu ngagaduhan ruang ganti di kamar anu sanés, kamar tidur kedah janten rohangan anu gaduh panyimpenan anu saé pikeun nyegah karusuhan. Janten urang kedah ngamangpaatkeun unggal juru anu aya pikeun nyimpen barang-barang. Kusabab kitu urang tiasa mésér jati panyimpenan anu multiguna.

Panyimpenan dina daérah headboard

Headboard sareng panyimpenan

Headboard ieu ngagaduhan jati diwangun-di dimana aranjeunna parantos nambihan seueur panyimpenan dina rohangan témbok. Maka urang bakal ngagaduhan anu sapertos pacilingan tambahan kanggo nyimpen seueur hal-hal penting sapertos sprei. Sareng kumargi éta headboard, rohangan masih raoseun pisan. Jati internal ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngamangpaatkeun luas tembok anu aya di gigir headboard, anu biasana mangrupikeun daérah anu paling-paling urang nempatkeun sababaraha rak. Tapi nyatana nyaéta éta tiasa dianggo lengkep, kumargi cara ieu urang bakal ngagaduhan seueur panyimpenan upami ngadamel jati internal di témbok. Salaku tambahan, janten sapotong furnitur anu katutup, éta bakal katingali saé dina headboard.

Neundeun handapeun ranjang

Neundeun handapeun ranjang

Di kamar tidur ieu aranjeunna henteu nganggo headboard, tapi daérah tempat tempat ranjang. Dina ranjang seueur urang tiasa nempatkeun handapeun karinjang gudang éta ogé ngagabungkeun sareng hiasan. Éta laci dina roda ogé praktis pisan. Di sisi anu sanésna, aya ranjang trundle anu khas dimana anjeun tiasa nyimpen seueur hal. Di handapeun ranjang urang tiasa gaduh seueur panyimpenan sanaos aya cara anu langkung praktis tibatan anu sanés. Kami resep ideu baskét anyaman sabab anjeun tiasa leres-leres ningali upami ranjangna rada luhur, sanaos langkung sesah dijaga supaya tetep bersih tina lebu. Gagasan anu paling praktis henteu diragukeun sofa, dimana anjeun tiasa nyimpen barang-barang sareng nutup ranjang supados sadayana langkung saé. Ideu anu sanésna nyaéta nambihan sababaraha kotak nganggo roda di daérah éta pikeun ngahontal panyimpenan anu katutup sareng praktis pisan.

Neundeun tukangeun ranjang

Panyimpenan pangkeng

Potongan jati ieu asli, sareng henteu tiasa ditingali tina sababaraha sudut di kamar. Aranjeunna ngalakukeun padamelan wengi upami urang peryogi sakedik gudang tambahan. Dina headboard aya liang pikeun nambihan rak, atanapi unit panyimpenan anu geser pikeun mendakan hal-hal sapertos buku anu urang selalu baca dina ranjang sareng detil anu sanés. Dina hal ieu mangrupakeun ide anu saé upami kamarna panjang, sabab upami teu kitu urang moal gaduh seueur rohangan kanggo lolos. Jati ieu biasana dilakukeun kanggo ngukur sareng ngamungkinkeun urang ngadamel rak-rak anu tiasa nempatkeun sababaraha buku sareng detil anu sanés.

Lemari baju internal

Lemari baju internal

Lemari mangrupikeun sapotong jati anu biasana biasana ditambihan dina pangkeng upami urang henteu ngagaduhan ruang ganti di kamar anu sanés. Anu pangsaéna pikeun ngamangpaatkeun neundeun anu pasti aya pacilingan. Jenis lomari aranjeunna ditunda sapanjang témbok sareng éta sababna aranjeunna dianggo langkung saé, kumargi aranjeunna angkat ka siling sareng nawiskeun kami seueur rohangan pikeun nyimpen barang-barang. Mangrupikeun ide anu saé pikeun ngagaduhan papakéan internal sareng tiasa ngabagi-bagi numutkeun kabutuhan urang, mésér rak sareng detil anu sanés pikeun diadaptasi.

Anggo burit kanggo baju

Kutang panyimpenan

Ideu anu sanés tiasa manpaat pisan nyaéta ngagunakeun keledai pikeun papakéan. Keledai ieu henteu nyéépkeun teuing rohangan sareng aranjeunna ngabantosan urang pikeun ngatur sadayana. Aranjeunna ngawula ngajaga baju anu paling urang anggo, ti sababaraha jas dugi ka sababaraha baju. Aya ogé anu ngagunakeun potongan-potongan ieu pikeun nempatkeun baju anu badé dianggo salami saminggu atanapi salami sababaraha dinten. Ku cara ieu anjeun bakal katingalina teratur sareng anjeun henteu kedah teras-terasan milarian baju dina lomari. Mangrupikeun ideu anu serbaguna pisan anu adaptasi ogé pikeun sagala jinis kamar tidur sareng anu ngabantosan urang pisan dina sadidinten.

Dét laci pikeun kamar tidur leutik

Sreg

nu lain Jati anu tiasa dijantenkeun dasar dina kamar tidur nyaéta tukang rias. Ganti baju ieu mangrupikeun potongan anu tiasa ngabantosan urang dina nyimpen kamar tidur urang. Salaku tambahan, aya sababaraha anu leres-leres éndah sareng anu ngasilkeun seueur nganggo eunteung, ngajantenkeun janten jati serbaguna. Anjeun tiasa nambihan laci modéren ku gaya anu saderhana pisan kanggo kamar tidur sareng nganggo laci anu beragam kanggo nyimpen aksésoris sareng baju anu langkung alit, contona. Janten urang bakal ngagaduhan sadayana anu dipilih ogé. Di sisi anu sanésna, urang tiasa nambihan baju ganti gaya vintage anu nambihan seueur gaya ka kamar tidur.

Pesanggrahan dina luhur

Ieu ideu anu hadé pikeun kamar tidur anu urang tiasa ngadamel rohangan dina dua jangkung. Dina bagian handap anjeun tiasa ngagaduhan ruang pacilingan atanapi nyaman sareng rohangan sareng korsi sareng di daérah paling luhur. Kanyataanna nyaéta ku ideu ieu kami nempatkeun ranjang di daérah anu langkung luhur sareng ngantepkeun rohangan ieu handapeun ranjang salaku panyimpenan. Éta bakal janten laci anu gampang dibuka sareng nawiskeun kami rohangan panyimpenan anu ageung pikeun nempatkeun tempat tidur sareng seueur hal-hal sanés sapertos alas kaki.

Tambahkeun rak di kamar tidur leutik

Rak buku dina pangkéng

nu rak sok janten kasempetan anu saé pikeun ngagaduhan kapasitas panyimpenan langkung seueur di kamar mana waé. Dina hal kamar tidur urang tiasa nempatkeun rak di seueur daérah. Tina rak dina témbok kana rak internal atanapi rak di handapeun ranjang. Aya seueur jinis rak anu tiasa dilebetkeun tapi urang kedah mikirkeun naon anu diperyogikeun ku urang, kumargi upami urang nambihan seueur hal, hiasan na tiasa henteu saé pisan.

Kamar Tidur Leutik sareng Panyimpenan Tempat Samping

Panyimpenan pangkeng

Upami Anjeun gaduh rohangan anu cekap dina rohangan anjeun tiasa nempatkeun unit panyimpenan dina handapeun ranjang. Dina hal ieu, urang hartosna nempatkeun, contona, rak leutik atanapi bangku panyimpenan tempat anjeun tiasa nyimpen, contona, sababaraha simbut atanapi bantal anu henteu anjeun anggo nalika wengi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.