Ikea tilepan ranjang ngahémat rohangan

Tilepan ranjang

Sabaraha waktos urang nyéépkeun dina ranjang? Numutkeun ka kajian sapertilu kahirupan urang urang nyéépkeun éta dina ranjang saré. Salaku tambahan, urang kedah ngitung waktos urang nyéépkeun maca dina ranjang, nonton TV atanapi ngaluncatan sareng ngalaksanakeun perang bantal nalika urang alit. Pentingna milih ranjang anu pas, janten, henteu kedah diragukeun.

Naon anu lumangsung nalika di kamar tidur urang henteu gaduh ruang anu diperyogikeun pikeun murangkalih bobo sareng kaulinan? Sareng dina rohangan éta pikeun panggunaan sanés anu kami hoyong ogé janten kamar tamu kadang-kadang? Janten dibandingkeun sareng ranjang tradisional, tilepan ranjang aranjeunna janten pilihan anu saé.

Kaunggulan sareng kalemahan ranjang tilepan

Ranjang tilepan dirancang pikeun spasi ngahemat. Éta ranjang anu ngamungkinkeun urang ngarobih rohangan sareng kagunaanna gancang sareng gampang, kalayan sapuan, kusabab ayeuna ranjang tilepan ieu gampang dikumpulkeun sareng ampir teu aya usaha. Fitur anu ngajantenkeun aranjeunna pilihan anu pangsaéna nalika:

  • La kamar teuing leutik sareng teu aya rohangan siang nalika ngalih di dinya.
  • Kami keukeuh gaduh ranjang kadua di kamar saré pikeun host babaturan barudak.
  • Kami arepkeun yén rohangan anu biasana ditujukeun pikeun panggunaan sanés tiasa janten kamar tamu sakapeung.

Gaduh ranjang tilepan ngamungkinkeun urang wilujeng sumping tamu urang tanpa nyebarkeun kamar khususna. Éta ogé mangrupakeun ide anu saé upami urang ngagaduhan murangkalih sareng urang hoyong ningkatkeun kulawarga bari henteu kedah ngalih ka bumi anu langkung ageung, atanapi tiasa ngundang babaturanana.

Ngahémat rohangan henteu kedah paséa sareng kanyamanan. Mangtaun-taun ka pengker aya béda ageung antara ranjang tradisional sareng ranjang tilepan dina hal kanyamanan. Nanging, ayeuna, aya ranjang lipat-handap anu dirancang pikeun sering dianggo anu sanggup ngajamin istirahat anu saé.

Ikea tilepan ranjang

Ikea, sadar kana pentingna peran tempat tilepan ranjang di seueur bumi, kalebet dina katalog na témbok tilepan ranjang. Tempat tidur anu dikumpulkeun dina lomari sareng berkat sistem nutup otomatis muka sareng nutup kalayan gampang sareng cicingeun.

Ranjang tarik-handap Ikea Midsund

nu Ikea tilepan ranjang ngamungkinkeun urang pikeun ngahémat rohangan sacara ékonomis. Model Midsund, perusahaan anu paling populér, tiasa dipésér ngan € 265 kalayan garansi 10 taun. Mangrupikeun modél saderhana anu didamel tina fibreboard kalayan dasar anu lempeng anu ngagaduhan ciri sapertos kieu:

  • Mékanisme ranjang témbok / papakéan / panto:
  • Pikeun kasur 23 cm. ketebalan maksimum.
  • Ngawengku dasar ranjang slatted.
  • Ngawengku hinge panutup diri.
  • Hatur nuhun kana hinges beueus panto ditutup lalaunan, lemes sareng jempé.
  • Garansi 10 taun. Pariksa kaayaan umum dina brosur jaminan.

Jinis jati ieu salawasna kudu ditancebkeun kana témbok pikeun nyingkahan kacilakaan. Tempat tidur tilepan Ikea Midsund kalebet alat anu diperyogikeun pikeun pakakasna, tapi upami henteu, urang kedah mésér éta pikeun ngajamin kasalametan urang sorangan. Sedengkeun pikeun beberesihna, sapertos jati anu sanés, urang kedah nganggo kaén anu beueus sareng sabun hampang kanggo ngantepkeun perabotan anu énggal.

Tempat saré pikeun tilepan ranjang

Komo janten ranjang kanggo panggunaan sakapeung, urang bakal peryogi bobo pikeun dangdan nalika aya tamu. Di Ikea kami mendakan a kumpulan lega tékstil pikeun kamar tidur diantarana urang tiasa milih anu paling cocog sareng gaya urang. Langkung ti 50 sampul duvet, duanana polos sareng dicitak, ngalengkepan katalog na.

Parabot keur sare Ikea

Sababaraha lambar sareng simbut tiasa cekap pikeun pakéan jinis ranjang ieu. Nanging, Ikea Ujang anjeun bet dina na 4 musim quilt (harga € 59,99); tilu panglipur dina hiji: hiji cooler sareng hiji warmer anu tiasa gancang digabungkeun janten anu haneut tambahan, berkat panutupanana anu gancang. Sapotong, ku alatan éta, cocog pikeun sadaya musim dina sataun, anu tiasa nyeuseuh mesin saatos dianggo.

Ayeuna anjeun terang kaunggulan ranjang tilepan Ikea, anjeun bakal milih éta pikeun janten tamu anjeun? Émut yén anjeun tiasa masang éta di rohangan mana waé; Aranjeunna bakal disamaran di antara parabotan bodas anu sanés.

Upami anjeun milari ranjang tilepan, link ieu Anjeun bakal mendakan seueur modél pikeun anjeun pikeun milih modél anu paling cocog sareng anu anjeun milari.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   upami cenahna

    Dimana anjeun tiasa mésér ranjang Ikea éta? Entong aya sahenteuna di Spanyol

  2.   Emilio cenahna

    Modél Midsund tina ranjang tilepan Ikea pikeun € 265.
    Naha harga ieu kalebet PPN atanapi henteu?

  3.   panonpoe cenahna

    Naha modél midsund henteu sayogi di Spanyol?

  4.   RUBEN ANTONIO AGUILAR VILLA cenahna

    Salam kuring hoyong inpormasi ngeunaan tempat tidur ieu upami aranjeunna gaduh distributor di MEXICO, biaya, modél, jsb., Kuring cicing di Véracrozico MEXICO sareng kuring resep pisan pikeun milari sababaraha tempat tidur