Jinis lantai kai

Platform sedeng-nada

Seueur jalma milih kai nalika nutupan lantai imahna. Nanging, aya seueur mamang ngeunaan jenis atanapi kelas taneuh ieu, kumargi seueur jalma sering ngalieurkeun aranjeunna sareng henteu terang karakteristik hiji atanapi anu sanés. Ku alatan éta, parkét kai henteu sami sareng lantai lamina.

Dina tulisan di handap ieu, kami bakal ngabantosan anjeun pikeun ngaleungitkeun sagala keraguan éta sareng ngawartosan anjeun sacara jelas ngeunaan sababaraha jinis lantai kai anu anjeun tiasa mendakan di pasar sareng karakteristik masing-masing. Klasifikasi lanté kai bakal dilaksanakeun numutkeun lapisan kai anu aya di lantai sareng numutkeun cara dipasang dina trotoar. Ti dinya, anjeun tiasa milih lantai kai anu paling cocog sareng bumi anjeun sareng ngamanfaatkeunnana.

Lantai kai numutkeun komposisi anjeun nyalira

Parkét Multilayer

Lantai kai jenis ieu diwangun ku sababaraha lapisan. Lapisan luhurna rada kandel sareng tiasa dugi ka 5mm kandelna. Éta lapisan kualitas luhur lantai sareng ti dieu parkét tiasa gaduh sababaraha lapisan deui, tapi langkung saé sareng kualitas anu langkung handap. Lapisan handap parkét dimaksudkeun pikeun mastikeun yén lantai na stabil sareng tiasa dijalankeun tanpa aya masalah.

Laminate flooring

Kelas taneuh ieu dicirikeun ku diwangun ku sababaraha lapisan serat. Bagean luhurna ngandung résin sareng zat-zat sanés kanggo ngajantenkeun lantai rada tahan sareng tahan waktosna ogé. Di pasar anjeun tiasa mendakan macem-macem jinis lantai ieu dina hal modél sareng warna. Kauntungan anu hébat nyaéta kanyataan yén lantai laminasi langkung mirah tibatan parkét kai anu kawéntar sareng sajabina tahan pisan, aranjeunna pisan gampang pikeun ngabersihan sareng miara.

laminate flooring

Lantai padet

Dina jenis lantai ieu, kai na padet sareng tiasa na kandel 20 mm. Masalah ageung sareng lantai padet nyaéta éta langkung awis tibatan jinis lantai kai anu sanés. Ieu disababkeun ku kanyataan yén lantai éta éksklusif didamel tina kai, janten éta lapisan kualitas anu luar biasa sareng ku bérés spektakuler anu unik dina waktos anu sami.

Lantai kai gumantung kana kumaha aranjeunna dipasang dina trotoar

Klasifikasi ieu ngarujuk kana cara aranjeunna dipasang di rohangan khusus bumi. Pikeun nguntungkeun tina lantai ieu, anjeun kedah install aranjeunna teras nahan aranjeunna dina cara anu ditangtoskeun.

Lantai parkét

Upami anjeun milih parét kana lantai kai, éta kedah disebatkeun yén éta mangrupikeun prosés anu rada lami anu tiasa dugi ka saminggu. Éta henteu gampang dipasang, janten penting pikeun pagawéan dilakukeun ku ahli propésional anu terang naon anu dilakukeun. Cara masang lanté kai ieu sering dianggo dina dek padet atanapi parkét multi-lapisan. Leres hasilna na endah sareng bérésna unik, tapi émut yén lantai parkét mangrupikeun anu paling sesah diletakan, ogé anu paling lami.

Lantai kanggo bumi

Lantai ditempelkeun

Nalika ngeunaan nempatkeun lantai kai di bumi, téhnik gluing anu paling umum. Nanging, sakedik-sakedik parantos ragrag kana panggunaan kusabab kanyataanna antukna lantai anu dipasang biasana aya masalah serius. Hal anu paling saé pikeun metode ieu nyaéta bérésna lantai éta sorangan sampurna sareng narik ati.

laminate flooring

Lantai ngambang

Cara terakhir pikeun masang lanté kai nyaéta ngalangkungan metodeu ngambang. Dina jaman-jaman ayeuna, cara ieu paling sering dianggo sareng paling populer kusabab kasuksésan lantai laminasi nalika nutupan sababaraha jinis lantai. Kasuksésan pamasangan jenis ieu disababkeun ku kanyataan yén éta saderhana pisan dilakukeun sareng saha waé anu tiasa gaduh minimal pangaweruh DIY. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta sacara ati-ati gabung sareng papan kai anu béda dugi ka kéngingkeun lantai lamina anu kasebat.

Pondokna, lantai kai mangrupikeun pilihan anu saé nalika nutupan lantai imah anu mana waé. Mangrupikeun bahan anu cukup mantep kalayan bérés sampurna pikeun lantai naon waé. Sakumaha parantos anjeun tingali, klasifikasi lantai kai éta bakal dilaksanakeun kalayan ngitung metode pamasangan sareng numutkeun komposisi lantai anu dimaksud.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.