Ruang makan kalayan sentuhan ala gaya vintage

Ruang makan kalayan gaya vintage

Upami urang marios tren anu urang tiasa tingali dina sababaraha taun ka pengker dina dasar anu teras-terasan, éta gaya vintage aya diantarana. Ngahias ruang makan tiasa janten perpanjangan tina gaya ruang tamu atanapi dapur, sareng gaya vintage tiasa dicampur sareng seueur anu sanés, sapertos gaya Skandinavia, pedesaan atanapi industri, janten némpél jati antik sareng objék anu sampurna. .

Ngahias ku detil tangtu di gaya ieu anu pulih potongan lawas pikeun masihan aranjeunna kahirupan anyar mangrupikeun hal anu moal kaluar tina gaya, sabab éta mangrupikeun potongan waktos anu diaku ku sadayana. Nanging, sapertos dina sagala hal, moderasi anu pangsaéna, supados bumi kami gaduh seueur gaya tapi henteu katingalina sapertos paméran tina trend khusus.

Ruang makan kalayan sentuhan ala gaya vintage

Lantai sareng témbok aranjeunna tiasa janten keuna anu hadé pikeun masihan kahirupan anyar ka ruang makan urang. Upami urang milih jati saderhana, kalayan gaya modéren sareng minimalis, nempatkeun lanté kalayan sentuhan retro, sapertos cetakan geometri éta, mangrupikeun gagasan anu saé.

Ruang makan kalayan gaya vintage

Upami anjeun hoyong ruang makan anjeun ngagaduhan anu istimewa, anu béda-béda, nambihan obyék kuno. Sababaraha kurung manuk salaku hiasan atanapi nempatkeun lilin atanapi kembang gantung. Éta ogé sampurna pikeun tiasa nambihan peralatan makan dina gaya ieu, sabab éta ogé cara pikeun ngarobah lingkungan dina cara anu saderhana, kalayan sababaraha detail.

Ruang makan kalayan gaya vintage

Duanana teh tékstil Kumaha carana nambihan sapotong jati anu menonjol tiasa ngabantosan ruang makan urang ningkatkeun kapribadian sareng ayana. Taplak meja kembang mangrupikeun salah sahiji cara anu paling saé pikeun ngémutan éta lawon panen ti payun. Ogé, lomari antik anu direnovasi, sapertos pacilingan héjo aqua, mangrupikeun ideu anu saé.

Ruang makan kalayan gaya vintage

nu jati antik Aranjeunna mangrupikeun cara pikeun ruang makan janten diperbaharui ku gaya ieu. Salaku tambahan, éta mangrupikeun cara pikeun nyéépkeun jati lawas. Upami anjeun ngantep cét dilucuti, éta bakal ngagaduhan kakuatan langkung seueur, sabab éta bakal katingalina dianggo, saolah-olah éta ngagaduhan umur panjang.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.