Kumaha carana dimodernisasi hiasan di bumi tradisional, tanpa nyéépkeun teuing!

hiasan bumi tradisional sareng modéren

Dina 2019, rohangan modéren mangrupikeun tren. Sareng naha henteu? Kalayan kirang saé sareng raos zén, bumi modéren tiasa ngabantosan anjeun bersantai sareng mikanyaah bumi anjeun. Tangtosna, Desain modéren, streamline sigana langkung gampang dipanggihan di bumi anu langkung énggal sareng daérah metropolitan. 

Tapi kumaha upami tempat anjeun anu pastina langkung tradisional? Upami anjeun resep éstétika desain modéren, tapi bumi anjeun langkung tradisional, anjeun panginten asa katinggaleun tina tren. Tong hariwang. Bahkan imah anu paling tradisional tiasa gaduh corétan modéren. Ku ngalebetkeun sababaraha prinsip rohangan modéren ... bumi anjeun bakal direnovasi sadayana.

Megatkeun kapang sareng jati anjeun

Urang sadayana terang yén sesah pikeun misahkeun diri, utamina nalika anjeun parantos dikondisikeun panginten jati anjeun salaku kaulinan. Nyatana, anjeun bahkan mungkin parantos ngagaleuh sadaya kamar parabotan pikeun cocog sareng koordinasi, berkat gaya tradisional. Tapi lamun ningali imah modéren, anjeun bakal perhatoskeun yén unggal perabotan dipilih sacara ati-ati. pikeun ningkatkeun rohangan, tapi henteu merta bagian tina set cocog.

bumi modéren tapi tradisional

Ku ngabagi set mebel, anjeun tiasa ngabantosan ngaleungitkeun beurat bumi tradisional sareng masihan rohangan anjeun rempah sakedik. Naha anjeun badé nyimpen parabot anjeun babarengan? Coba reupholster sapotong atanapi dua dina lawon grafis, atanapi anggo bantal pikeun ngarobih warna sareng tékstur gamelan.

Tambih Deui aya bonus tambihan jati anu teu cocog: anjeun tiasa ngalacak penjualan barang, penjualan kadua, Balanja clearance sareng penjualan hiji-hiji pikeun tampilan anu paling saé pikeun kirang.

Ninggalkeun sakedik rohangan pikeun tetep bersih

Anjeun panginten ageung di hiji imah anu "barang-barang" ditampilkeun kalayan bangga di tempat-tempat ngahargaan sapertos china dina kotak tampilan. Naha éta foto sareng diploma dina témbok atanapi dina rak souvenir, ideu pikeun ngeusian rohangan ku hal-hal sabalikna ti modéren ...

Sabalikna, desain modéren ngabantosan anjeun pikeun ngémutan deui rohangan di bumi anjeun. Daripada ngeusian unggal témbok ku barang-barang, unggal rak atanapi kabinet kosong, kantun barang-barang karesep anjeun ngan ukur sesa panon anjeun. Salaku tambahan pikeun kauntungan anu jelas (pamitan ngabersihan debu unggal dinten!), Ngajaga hiasan bumi anjeun minimal tetep tempatna katingali rapih sareng bersih.

hiasan tradisional kalayan némpél modéren

Sorotan arsitéktur sareng bentukna

Desain modéren umumna museur kana arsitektur bumi salaku bagian tina hiasan éta sorangan. Tapi kumargi henteu sadayana urang cukup untung gaduh cetakan asli sareng windows gaya beton, pesona arsitéktur bumi anjeun tiasa langkung hésé ditingali. Tapi sanajan bumi tingkat konstruksi gaduh sababaraha fitur anu tiasa disorot pikeun pangaruh arsitéktur anu langkung ageung.

Anggo panon arsiték pikeun ningalian bentuk anu pikaresepeun di bumi anjeun. Cinta cara dapur anjeun dipiguraan ku lalangit anu menarik? Anggo lampu lampu modéren pikeun narik perhatian ka luhur. Atanapi nganggo warna anu beunghar pikeun ngarahkeun panon ka juru karesep anjeun dina panto. Anjeun bahkan tiasa nganggo kaca spion pikeun ngagambarkeun bentuk karesep anjeun di bumi anjeun pikeun ngajantenkeun aranjeunna langkung mangaruhan.

Saring ku warna

Émut: kontras tinggi, palét hasil ngahijikeun. Éta cara anu paling gampang pikeun nyaring desain modéren kana carita hiji warna. Ningali rohangan modéren karesep anjeun, anjeun bakal perhatoskeun yén sadaya kamar gaduh palette terpadu nalika ngalir ti luar ka rohangan. Tiap rohangan tiasa gaduh téma atanapi ciri na nyalira, tapi warnana dikoordinir di panjuru bumi. Ieu masihan bumi rarasaan lemes, sanaos arsitekturna henteu katingali "modéren."

Dina waktos anu sasarengan, warna kontras luhur ngabantosan masihan rohangan rasa seukeut sareng kabersihan anu biasa dina desain modéren. Poho beige anu disamarkeun sareng nganggo warna hideung, krim, bodas, sareng warna sanés anu sanés pikeun ngabantosan bumi anjeun langkung jelas. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun sababaraha héjo héjo kandel pikeun nambihan pop kana kamar bodas polos. Anjeun teu kedah ngeusian rohangan modéren ku warna, tapi nalika anjeun nganggo, anjeun kedah pastikeun éta ngagaduhan pangaruh visual anu saé.

Tékstil lampu dina hiasan

Gorden anu beurat pernah kaunggulan ku gaya, tapi panutup jandéla modéren asa langkung énténg. Nyatana, sadaya tékstil dina rohangan modéren biasana hampang sareng saderhana. Aya anu dina hiasan modéren, leres-leres henteu nganggo tirai! Tapi upami anjeun resep ka aranjeunna sareng hoyong privasi, langkung saé éta dipilikina ...

ruang tamu tradisional kalayan némpél modéren

Daripada brocade beurat atanapi kembang, linen ringan sareng katun ngabantosan anjeun betah di bumi. Tingali tékstil sareng lawon di bumi anjeun sareng anjeun bakal mendakan yén éta mangrupikeun bursa anu gampang sareng murah anu ngabédakeun pisan. Ditch tirai beurat pikeun tirai linen atanapi tirai. Hilap bantal sareng jati anu dieusian ku potongan modéren anu nampilkeun cetakan grafis sareng paméran desain jati anjeun. Atanapi solokan karpét wol kandel anjeun pikeun anu didamel tina bulu palsu atanapi bahkan rumput laut.

Gaya arsitéktur bumi anjeun panginten tiasa tradisional, tapi éta henteu hartosna anjeun nyangkut hiasan anu langkung lami. Ku nganut pola pikir anu langkung modéren, anjeun tiasa mikir saluareun arsitéktur sareng milih anu éstétis anu langkung saderhana, langkung dasar sareng langkung kandel. Nalika anjeun ngédit sababaraha barang anjeun sareng ngémutan deui parabot anjeun, anjeun tiasa nyiptakeun rohangan anu saderhana, mangaruhan, sareng lengkep milik anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.