Kumaha hiasan kamar anjeun mangaruhan sésana anjeun

Kumaha hiasan mangaruhan sésana anjeun

Naha anjeun terang kumaha hiasan kamar anjeun mangaruhan istirahat anjeun? Nya, sanaos anjeun henteu percanten, éta mangrupikeun salah sahiji masalah anu paling penting sareng anu kedah diperhatoskeun ku urang supados tiasa istirahat anu pantes saatos dinten kerja anu panjang. Sanaos urang henteu sadar, panginten dina detil alit mangrupikeun solusi pikeun masalah anu urang anggap ayeuna.

Kusabab sanajan Urang mikir yén kasur téh sabagean pikeun ngalepatkeun teu saré, teu salawasna kitu, Tapi cahayana, sesa asesoris komo parabot keur sare nu urang make bisa nyieun urang boga peuting payun nu ngajak urang bersantai atawa ngan sabalikna. Upami anjeun tetep nganggo pilihan anu munggaran, maka anjeun kedah terang sadayana anu kieu.

Pilih warna anu tenang pikeun ngahias

Sanaos henteu sadayana urang mikir sami, leres-leres parantos nyarios yén warna anu terang teuing di pangkeng tiasa ngaktifkeun otak urang. Naon ieu hartosna? Nu tinimbang tohan on putus, éta bakal sabalikna jeung maranéhna bisa tetep urang on toes urang. Janten anu tiasa urang laksanakeun nyaéta milih warna santai boh dina jati sareng dina nada témbok atanapi asesoris sacara umum. Tapi naon nuansa éta? ogé bener nada pastel mangrupikeun salah sahiji dasar anu saé pikeun pangkeng anjeun. Di antarana anjeun tiasa bet dina bulao, héjo atawa pink. Tapi tanpa kantos hilap warna nétral sapertos coklat dina nuansa lampu atanapi kulawu atanapi bodas, tanpa ragu.

Gagasan pikeun ngahias kamar tidur

5 gagasan pikeun pakéan ranjang anjeun sarta ngaronjatkeun sésana anjeun

Nalika urang maju, aya seueur faktor pikeun terang kumaha hiasan kamar anjeun mangaruhan istirahat anjeun. Éta naha toko asrama highlights gagasan ieu bisa pakéan ranjang anjeun hadé tur kalawan eta, ngaronjatkeun sésana Anjeun.

Lambaranana langkung saé bodas

Kami parantos nyarios yén warna bodas mangrupikeun salah sahiji karesep anu saé pikeun kamar tidur urang sareng sapertos kitu, éta ogé sampurna pikeun pakéan ranjang urang sanés ngan ukur témbok. Pilih cadar kualitas sareng breathable, sabab rasa kanyamanan bakal langkung ageung tibatan anu urang bayangkeun.

Panutup sepré

Sejen tina gagasan utama pikeun bisa ngaronjatkeun sésana teu boga kilo beurat di luhur dina bentuk blankets. Hal pangalusna nyaéta bet dina ngan hiji gagasan anu salawasna trend a: duvet nu. Anjeun tiasa milih ketebalan na nurutkeun pangabutuh anjeun atawa cuaca inclement, tapi dina sagala hal kanyamanan anjeun bakal pinuh.

Ngahias ku sababaraha cushions

Sakapeung urang resep ningali kumaha ranjang nu dipapaésan kalayan sababaraha cushions, tina ukuran béda, wangun atawa kelir. Tapi éta leres yén pikeun masihan langkung kanyamanan, henteu sapertos tohan dina sababaraha aranjeunna atanapi paling seueur deui. Pilih ngan ukur anu diperyogikeun sareng piceun anu henteu diperyogikeun.

Simbut dina suku ranjang

Sakapeung urang bisa ngarasa tiis saeutik dina subuh, jadi bayangkeun puguh kudu gugah. Ku alatan éta, éta pangalusna bet on simbut dina suku ranjang, dijieunna tina wol rada kandel tur dina nada nétral, ku kituna teu ngarobah sesa hiasan.

Saluyukeun ranjang anjeun ka usum taun

Kadang urang ngarasa teu nyaman sabab urang boga teuing parabot keur sare lamun cuaca teu jadi tiis atawa teuing saeutik lamun éta. Ieu ngandung harti yén urang kudu rupa-rupa nurutkeun unggal usum taun. Hal anu sigana atra tapi urang henteu salawasna ngalaksanakeun. Inget yen cadar katun mangrupakeun salah sahiji kaunggulan hébat sarta Pyrenees nelepon nalika usum lurks. Upami anjeun hoyong teras-terasan ngaraosan ideu pangsaéna ngeunaan kumaha ngahias pangkeng anjeun pikeun bobo hadé, ulah sono artikel aslina.

Kumaha ngahias kamar tidur

Pesenan sareng fungsionalitas anu teu pernah kakurangan di kamar anjeun

Percanten atanapi henteu, éta pangalusna bet dina salawasna mibanda sagalana ogé dikumpulkeun. Kamar anu dikumpulkeun nyarios seueur tapi ogé nguntungkeun urang langkung ti anu disangka. Sabab bakal ngajadikeun pikiran urang rileks, mangaruhan kana Kelenjar pineal ningali sagalana disimpen, nu ditarjamahkeun kana sésana hadé. Jang ngalampahkeun ieu, utamana lamun anjeun boga bedrooms leutik, leuwih sae pikeun bet dina jati fungsional, nu boga sababaraha drawers atawa rak pikeun nyimpen baju hadé. Entong gaduh perabotan atanapi asesoris anu henteu ngalaksanakeun fungsi naon waé sareng tiasa nyéépkeun rohangan.

Ngatur lampu sangkan bisa saré hadé

Urang parantos terang yén lampu ogé gaduh kakuatan anu ageung dina uteuk urang. Ieu lumangsung ti umur ngora, sarta dina raraga bersantai awak jeung pikiran, lingkungan sepi diperlukeun. Lamun urang nyebut tranquility urang nujul kana noise tapi ogé lampu di kamar. Dinten ayeuna urang tiasa ngatur éta ku cara anu saderhana sareng upami henteu, kantun mareuman lampu siling sentral sareng milih anu alit sanés anu bakal urang tempatkeun dina méja ranjang. Éta mangrupikeun cara pikeun nipu otak urang, leres, tapi upami tiasa dianggo, éta wilujeng sumping. Ayeuna anjeun terang kumaha hiasan kamar anjeun mangaruhan sésana anjeun!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.