Kumaha ngahias bumi anjeun nganggo batang sareng dahan

Kumaha ngahias log sareng dahan

Lengkah ngaliwatan padesaan atawa leuweung bisa nyadiakeun Anjeun sareng sumberdaya sajajalan pikeun ngahias imah anjeun. Cabang sareng batang, contona, janten unsur hiasan ku nyalira anu ogé tiasa kami nyayogikeun kalayan rasa praktis. Naha anjeun mimiti resep kana ide ngahias bumi anjeun nganggo batang sareng dahan?

Kalolobaan urang manggihan hésé ningali hiji kasempetan di ieu elemen alam, tapi ieu teu kasus jeung jalma paling kreatif. Dinten, urang coba mun meunang handapeun kulit maranéhna pikeun nawarkeun maneh gagasan béda sangkan dahan ieu sarta trunks mangpaat salaku lampu, rak jas atawa objék saukur hiasan.

Melak dahan dina pot atanapi vas

Cabangna pisan hiasan sareng henteu ngabutuhkeun perawatan sapertos pepelakan. Atawa teu nyadiakeun freshness maranéhanana tapi sagalana teu bisa jadi! Cabang badag mangrupa alternatif alus teuing pikeun ngahias spasi kontemporer. Nampilkeun aranjeunna dina pot keramik nétral sareng anjeun bakal ngahontal set anu keuna pisan.

Melak dahan dina pot atanapi vas

Pilari hal anu langkung wijaksana pikeun ngahias sisi atanapi méja konsol? Pilih vas kaca sarta nempatkeun cabang leutik tapi loba di jerona. Upami anjeun ngagabungkeun set ieu sareng pepelakan héjo anu gampang dirawat anjeun tiasa nyiptakeun sudut héjo anu saé di bumi anjeun.

ngahias témbok

Nempatkeun dahan dina vas sanes hiji-hijina cara anjeun tiasa ngahias bumi anjeun kalayan batang sareng dahan. Anjeun oge bisa make eta pikeun ngahias tembok. Kumaha? Ngagunakeun éta salaku rojongan pikeun karajinan anjeun, pikeun pepelakan anjeun atanapi ngan saukur ngagantung aranjeunna tina ieu saolah-olah éta lukisan.

Ngahias témbok nganggo dahan

Awas! Pilihan terakhir ieu, nyaéta ngagantung dahan langsung tina témbok, sanés alternatif anu paling gampang. Anjeun kedah milih henteu ngan ukur cabang kalayan bentuk anu pikaresepeun tapi ogé kalayan ukuran anu pas upami anjeun hoyong katingal dina témbok saolah-olah éta karya seni.

Jieun rak jas jeung gantungan

Salaku urang geus bébéja anjeun, eta oge mungkin pikeun masihan hiji pamakéan dahan jeung trunks saluareun ngan hiasan. Nyiptakeun rak jas atanapi gantungan mangrupikeun salah sahiji cara anu paling gampang pikeun urang lakukeun. Saha anu henteu peryogi hiji tempat di bumi ngamaksimalkeun rohangan gudang?

Jieun rak jas jeung gantungan

Di kamar ganti baju atanapi aula anjeun tiasa nganggo cabang salaku rel baju. Anjeun ngan bakal butuh sababaraha tali na fixings sangkan proyék ieu kanyataanana. Gantungan jenis ieu ogé tiasa mangpaat di dapur pikeun ngagantung rags sareng parabot dapur nganggo kait jagal.

Sedengkeun pikeun rak mantel nangtung... Anjeun meureun kudu digawé saeutik deui pikeun nyieun eta. Penting pikeun nyiapkeun dasar sareng ngabéréskeun ujung dahanna saé supados baju tiasa gampang digantung sareng henteu ruksak.

robah jadi lampu

Hal anu langkung pajeulit nyaéta nyiptakeun lampu ti mimiti upami anjeun henteu gaduh anggapan dasar listrik, Tapi teu mungkin berkat loba tutorials sadia on bersih. Alternatif pangbasajanna nyaéta ngagantungkeun sababaraha lampu kalayan lilin tapi ieu mangrupikeun usulan khusus pikeun masihan kahaneutan ka rohangan interior atanapi luar salami pésta, contona.

Jieun lampu tina dahan sareng batang

Upami anjeun hoyong anu permanén, idéal nyaéta kéngingkeun kabel, sababaraha sockets sareng sababaraha bohlam lampu sareng ngaco anu munggaran kana dahan, ngantepkeun sockets sareng bohlam ngagantung saeutik ti ieu. Anjeun tiasa nyiptakeun lampu siling sareng lampu lantai ku cara ieu.

Sareng upami éta ogé mungkin ogé nyiptakeun lampu lanté tina log. Ideally, ieu kerung sarta anjeun bisa nyelapkeun rod kana eta nu engké ngarojong cap na Tulip. Jinis lampu ieu hebat pisan dina rohangan modéren anu nyayogikeun sentuhan anu alami sareng haneut. Kami henteu bohong nalika kami nyarioskeun ka anjeun yén aya pilihan anu pikaresepeun pikeun ngahias bumi anjeun kalayan batang sareng dahan, leres?

Paké log salaku méja samping

Kami parantos ningali proposal ieu sareng bakal teras-terasan ningali dina seueur penerbit hiasan. Naha? Kusabab salian janten cara anu saderhana pikeun nyayogikeun kamar mana waé kalayan méja samping, méré eta loba karakter. Sareng aranjeunna henteu kedah janten kamar gaya nagara pikeun pas di jerona.

Batang salaku méja samping

Anjeun tiasa make log salaku méja bedside, salaku méja samping gigireun sofa atawa ditémbongkeun saperti dina gambar di luhur, ngagabungkeun dua log tina ukuran béda pikeun nyieun hiji set anu boga fungsi minangka méja kopi di ruang tamu. Sareng upami anjeun hoyong ningkatkeun permukaanna, anjeun tiasa salawasna make kalapa salaku leg sarta nempatkeun kristal dina eta.

Naha anjeun resep ide urang pikeun ngahias bumi anjeun nganggo batang sareng dahan? Sakumaha anjeun tiasa tingali, unggal proyék peryogi dahan atanapi batang kalayan ciri anu khusus. Ulah ngamimitian ngumpulkeun dahan ngan kusabab anjeun terang aranjeunna tiasa dianggo. Mimiti, tingali ideu anu béda-béda teras, ngan ukur upami anjeun nganggap yén salah sahijina tiasa ningkatkeun fungsionalitas atanapi estetika bumi anjeun, mimitian milarian potongan anu pas pikeun proyék anu nyarios.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.