Milih quilts barudak kanggo kamar barudak

Selimut barudak

Dina waktu milih tékstil pikeun rohangan barudak urang gaduh seueur kamungkinan. Dinten ayeuna aya tékstil anu dirancang pikeun aranjeunna, bantal ku bentuk anu pikaresepeun, lawon warna-warni, pola lucu sareng seueur ideu anu sanés. Salah sahiji papakéan anu kami mendakan paling serbaguna pikeun ranjang anjeun nyaéta quilts barudak.

ieu selimut barudak aranjeunna tiasa dianggo nalika waktos sareng teras aya di tangan. Aranjeunna teu kedah bingung sareng duvet, anu mawa sampul duvet. Quilts ayeuna lumayan hampang sareng dianggo pikeun waktos-waktos nalika teu tiis teu panas. Janten ayeuna urang tiasa milarian seprét pikeun murangkalih anu sampurna pikeun ranjangna diantara seueur kamungkinan anu ditepikeun ka urang.

Naha milih semet barudak

Selimut barudak

Éta leres pisan yén ku datangna urang Nordik sareng sampulna anu éndah, selimut barudak parantos aya di tukang. Entong lieur duaan, sabab Nordik mangrupikeun quilted quilted, tapi ngagaduhan sampul anu tiasa dicabut. Quilts dinten ieu ipis sareng torekMaka, aranjeunna tiasa janten gaganti anu hadé pikeun panutup duvet usum haneut.

Salah sahiji kaunggulan anu hébat dina milih calik barudak nyaéta aranjeunna sapotong idéal pikeun halftime. Mangsa harita nalika masih tiis di wengi, tapi henteu tiis pisan anjeun tiasa nganggo Nordik. Musim semi komo usum panas mangrupikeun waktos anu saé pikeun ngagunakeun duvets. Sareng aranjeunna bahkan ngalayanan nalika usum salju, pikeun ngalengkepan urang Nordik upami tiris pisan. Pondokna, éta mangrupikeun potongan anu nuju dievaluasi deui dina hiasan, sareng anu serbaguna pisan.

Dimana anjeun tiasa mésér calimut barudak

Selimut biru

Toko tekstil murangkalih ngagaduhan jilbab barudak ieu, sabab nuju janten tren deui. Éta mangrupikeun potongan anu gampang dipasang, éta ogé gampang pisan dikumbah sareng aranjeunna ngawula ka kami sapanjang taun. Di toko sapertos Zara Home dina bagian barudakna aya seueur usulan. Urang ogé tiasa angkat ka toko ageung atanapi ngagaduhan toko sapertos Ikea. Dina balanja online Anjeun tiasa mendakan harga anu saé pisan sareng seueur modél sareng usulan pikeun ranjang murangkalih. Di tempat sapertos Amazon aya duvets murah sareng seueur panyadia anu béda. Éta masalah milari tempat anu béda-béda kanggo mésér, ngabandingkeun harga sareng ogé opini ti pangguna sanés, sanaos firma sapertos Zara Home henteu nguciwakeun tina segi kualitas.

Quilts barudak dina nada dasar

Quilts dina nada dasar

Upami urang badé ngahias rohangan murangkalih, hal anu paling saderhana pikeun anu henteu hoyong ngahesekeun kahirupan ku selimut nyaéta pilih anu nganggo corak dasar. Dina hal ieu urang ningali nada pink atanapi katumbiri anu sampurna pikeun bulan usum panas. Nada lemes anu ngagabungkeun sareng nada bodas sareng karpét warnaan. Aya ogé warna sanés anu tiasa urang bet sapertos bodas, beige, kulawu atanapi biru laut. Nada polos dina hal ieu ogé gampang pikeun urang tibatan upami urang milih quilts kalayan pola anu rupa-rupa.

Dicetak calil barudak

Dicetak quilts

Di dieu urang parantos milih anu langkung rumit pikeun digabungkeun, tapi upami urang resep pangaruhna urang henteu kedah sono. Nyaéta seueur cetakan anu dianggo, ti kembang dugi ka titik-titik polka atanapi bintang sareng belang. Aya usulan anu teu aya tungtungna sareng hal anu saé ayeuna nyaéta campuran tina sidik mangrupakeun trend. Nyaéta, urang tiasa ngagabung ka lambaran titik-titik polka ku selimut belang sareng sabalikna, tanpa pangaruhna anéh. Tangtosna, anjeun kedah milari nada anu ngagabungkeun ogé.

Téma barudak

Selimut karakter barudak

Upami murangkalih resep pilem atanapi a karakter kartun, pastina aranjeunna bakal resep sadayana anu aya hubunganana sareng karakter karesepna. Ayeuna aya sagala rupa hal pikeun ngahias ku karakter sapertos protagonis Frozen atanapi Disney anu paling terkenal. Éta gampang dipanggihan di toko online, janten upami urang terang yén barudak resep pisan sapertos kieu, urang tiasa mésér selimut murangkalih kalayan karakter.

Quilts pikeun imbit

Selimut sapu

Aya ogé anu leutik quilts pikeun imbit. Nalika murangkalih ageung sareng imbit dianggo janten ranjang, parantos waktuna nganggo quilts alit ieu. Rarancangna biasana lemes, kalayan kembang sareng nada pastel, pas pisan sareng hiasan kamar orok. Éta praktis pisan pikeun boks ieu sareng tiasa diatur atanapi henteu.

Kumaha cara ngagabungkeun calil barudak sareng kamar

Quilts di binih

Salah sahiji masalah anu urang nyanghareupan nalika urang mésér calil barudak nyaéta terang ngagabungkeun aranjeunna sareng sésa kamar. Kadang-kadang urang mendakan toko dimana aya barang-barang anu sanés anu dijual, sapertos karpét atanapi tirai. Nanging, upami ieu sanés masalahna, urang ngan saukur kedah fokus dina nuansa baju sél pikeun ngagabung sareng elemen séjén ieu. Sareng supados langkung gampil, langkung saé milih anuansa dasar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.